Zobrazit přihlášovací formulář

Testování dětské kosmetiky Hipp

Testování dětské kosmetiky Hipp

Máme velkou radost, že jsme měli s dětmi možnost vyzkoušet tuto dětskou kosmetiku Hipp - šampón ve tvaru lachtana, který se dá i použít jako sprcháč, krém na tvář i tělo želvička (dcerky oblíbenec), mýdlo na ruce - kačenka a hrošík jako pěna do koupele.

Už když balíček dorazil, tak jsme s dcerkou byly nadšené z toho, jak krásně produkty vypadají, další nadšení přišlo hned poté, co jsme vše očichaly. Ta vůně je opravdu skvělá! :) jemná a přitom moc příjemná. Dcerka hned chodila s krémem po baráku a všem dávala čuchat. 
Už od rána co balíček přišel se těšila, až bude večer a půjde se koupat. To nadšení jí vydrželo dodnes, koupání s touto kosmetikou ji neskutečně baví (dokonce i mytí vlásků, které předtím ráda neměla, a to je díky krásným zvířátkovým tvarům, se kterými si u koupání může hrát a také tím, že šampón neštípe v očích). Pěna ve vaně je bohatá a hlavně - když se naleje do vany, tak je zelená a to nás teda hodně zaujalo a děti potěšilo :D Stejně tak je dcerka nadšená z mytí rukou s kačenkou, kterou si krásně umí obsluhovat sama (mýdlo z kačenky je navíc úplně nadýchané, ráda na něj chodím i já) a mazání krémem, které také zvládá a pleť je po něm úplně heboučká.

Moc děkujeme za vyzkoušení této krásné a voňavé sady a můžeme ji všem doporučit všemi deseti :) u nás jak dojde, budeme hned znovu doplňovat zásoby.

 

0.0
Publikováno , přečteno 357x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie