Zobrazit přihlášovací formulář

Plenkové kalhotky Pampers Paw Patrol

Plenkové kalhotky Pampers Paw Patrol

Plenkové kalhotky testovaly dvě děti (holčička 3 roky a chlapeček 1,5 roku) a obou obstály na 1*. U starší jsme testovali už jen přes noc, zde nemám žádné výhrady. Plenka ráno nejevila žádné známky protečení, zadeček byl v suchu po celou dobu, vyrážka se taky nikdy neobjevila.

U mladšího dítka jsme testovali po celý den (je na plenách plně), kdy plenka dostala i pěkně hnědou nálož :) Kalhotkové plenky jsme pro mladšího měli poprvé a s těmito jsme byli maximálně spokojeni. Obstály jak přes den, tak i v noci. V noci se ani jednou nestalo, že by protekly, a to malý vypije do rána ještě dost mléka. Gumičky po stranách pěkně obepnou nožičky a opravdu drží, kde mají. Jako velké plus dávám i to, že jsou tyto kalhotky dost vysoké a nehrozí, že by obsah vytekl přes záda, jak se mi u starší dcery s některými značkami stávalo. Vyrážka se u malého taky neobjevila.

Co se vzhledu týče, Patrola vedla u obou dětí a obávám se, že u jednoho balíku právě kvůli designu nezůstaneme :) Protože jsme s plenkami byli spokojeni, nemám problém u této značky a edice zůstat i přes vyšší cenu. Pokud mám hodnotit já, plenka jako taková se mi líbí také. Je celkem tenká, měkká a přizpůsobitelná pokožce. Po chemii nesmrdí.

Děkuji za možnost testování, rozšířila jsem si obzory a přidávám na seznam oblíbených produktů.

 

0.0
Publikováno , přečteno 366x

Kategorie