Zobrazit přihlášovací formulář

Plenkové kalhotky Pampers pants Tlapková kontrola

Plenkové kalhotky Pampers pants Tlapková kontrola

Dostaly jsme s dcerou možnost vyzkoušet plenkové kalhotky Pampers v limitované edici Tlapková kontrola. Dcera má 2 roky a 9 měsíců a váží 12kg, tak jsme vyzkoušely velikost 4 určenou pro 9-15 kg. Už po vybalení ji nadchly dva druhy obrázků na plenkách s jejími oblíbenými pejsky a nemohla se ani rozhodnout, které si oblékne jako první.

Přestože je dcera velice šikovná při chození na nočník, tak stále na spaní nebo na cesty autem používáme plenky, pro jistotu:) Tyto plenkové kalhotky jsou takovým praktickým přechodem mezi klasickou plenkou a látkovými kalhotkami. Pokud dcera potřebuje na nočník, stáhne si je sama jako kalhotky a opět natáhne, což s plenkami na "lepíky" sama nezvládla a po 2 rozlepení už ani pořádně nedržely. Díky tomu vydrží plenka delší užívání a dá se opakovaně natahovat do "první nehody". Jemné několikanásobné gumičky kolem pasu a nožiček spolehlivě drží, co je třeba, ale zároveň nijak neškrtí, neomezují v pohybu a nenechávají nepříjemné otlaky. Jistotu dodává ještě vnitřní "kapsa" Stop & Protect, pro zadržení většího nadělení.

Kalhotky Pampers jsme využily na spaní po obědě i na celonoční spánek a v obou případech se osvědčily na výbornou, zvládly zachytit vše, co bylo třeba a  i po celonočním užití zůstaly na povrchu suché a příjemné na dotek a pokožka pod nimi byla absolutně hebká a suchá. Skvěle fungovaly i na delší cestě autem.

Jsme s nimi velmi spokojené a můžeme je vřele doporučit:) 

0.0
Publikováno , přečteno 276x

Kategorie