Zobrazit přihlášovací formulář

Trendy šaty na ples?

Trendy šaty na ples?

Doba plesů a jiných společenských událostí je za dveřmi, takže mnohé z nás řeší otázu, co večer obléci. Můžeme si sice obléknout klasické koktejlky ke kolenům, ale těch jsou plné obchody i internet, takže se budeme snažit být exkluzivnější a nabídneme Vám zajímavější možnosti.

Šaty á la mořská víla

Šaty á la malá mořská víla (v angličtině „mermaid dress“) jsou letos v kurzu. Jejich nejlepší varianty jsou celé vyrobeny z flitrů a dokonale obepnou vaši postavu. Pokud nemáte rády blyštivé materiály a flitry zrovna nejsou vaší parketou, můžete si pořídit i jednoduché plesové šaty z obvyklé látky.

Šaty s flitrovým potiskem jsou samy o sobě dost výrazné, takže je důležité celý look nepřekombinovat, aby se jednotlivé části outfitu vzájemně opticky nerušily. K šatům je třeba zvolit jednobarevné doplňky, které nejsou moc výrazné a šaty vhodně doplní.

My jsme vybrali jemné stříbrné sandále na podpatku a jednoduché bílé psaníčko. Jako šperky můžete zvolit perlové náušnice a překrásný perlový náramek. Náhrdelník je k takto výrazným šatům zbytečný, akorát by od nich zbytečně odpoutával pozornost a celý outfit by působil přeplácaně.

Nezapomeňte také na střídmý make-up, světle růžová rtěnka, světlé stíny v barvě korespondující s odstínem šatů a tenká oční linka bohatě postačí. Nehty můžete nalakovat třpytivým lakem v barvě šatů.

Hvězda červeného koberce

Další model je inspirovaný samotnými celebritami. Červené upnuté šaty s vlečkou působí velmi luxusně, a proto se hodí na velmi okázalé a slavnostní příležitosti.

Za podobné šaty nemusíte utrácet tisíce, stačí zapátrat na eBay nebo na Aliexpress a můžete si svůj vysněný společenský oděv pořídit za přijatelnou cenu.

Společně s rudou barvou vyniknou zlaté doplňky, které váš outfit naprosto rozzáří. K jednoduchým jednobarevným plesovým šatům zvolte výrazný statement náhrdelník a ozdobné náušnice. Na nohy si obujte zlaté sandále na podpatku a všechny důležité drobnosti vložte do zlatého psaníčka. Klasikou je rudá rtěnka a jemné stíny spolu s výraznými černými očními linkami!

Šaty pro princeznu

Pokud se na večerní akci chcete cítit jako princezna, nebojte se zvolit šifónové splývavé šaty nejlépe ve starorůžové barvě. Splývavé šaty dokážou zamaskovat i pár kil navíc, jelikož vůbec neobepínají tělo a neupozorňují na tělesné nedostatky, a proto se hodí i pro plnoštíhlé a zaoblenější postavy.

K světle růžovým šatům se nejvíce hodí doplňky ve stříbrné barvě. Rozhodně zazáříte se třpytivými stříbrnými lodičkami na středně vysokém podpatku a s drobným ozdobným psaníčkem ve stříbrné barvě. Šperky zvolte také stříbrné, a to výrazné visací náušnice s kamínky a blyštivý náramek.

2.0
Publikováno , přečteno 2858x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie