Zobrazit přihlášovací formulář

Testování BAAGL AIRY PLANETY - nejlehčí ergonomický školní batoh

Testování BAAGL AIRY PLANETY - nejlehčí ergonomický školní batoh

Když jsme převzali balík od přepravce (nebyla jsem si jistá obsahem, takže jsem nic neříkala), syn ihned běžel pro nůžky, aby se dostal dovnitř. Jen zásilku otevřel, okamžitě začal volat: „To je ten batoh!“ Oči mu zářily štěstím. Prohlížel si veškerý obsah, zkoumal každý detail a ozývalo se: „Ten je tak krásný! A tady ještě něco je…“ Když jsem totiž šla vyplnit přihlášku do testování, syn batoh uviděl na otevřeném notebooku a ihned pozitivně reagoval, že takový se mu moc líbí. O vesmír, planety, kosmický let a raketu se nyní hodně zajímá.

Testovací set obsahuje fantasticky lehký školní batoh, školní sáček na obuv, školní penál, desky na školní sešity a box na svačinu. Vše v nádherném sjednoceném motivu Planet, který působí velmi vkusně.

Podívejme se na obsah detailně:

Batoh je opravdu neuvěřitelné lehký, pouhých 650 g (uvádí výrobce), má ergonomicky tvarovaná záda, plně nastavitelné ramenní popruhy (lze hýbat opravdu se všemi, takže lze naprosto dokonale přizpůsobit výšce dítěte). Spousta kapes – 3 uvnitř hlavní části, dále s gumičkou pro uchycení desek, přední kapsa na svačinový box s dalšími 2 kapsičkami na drobnosti, 2 boční kapsy na láhve, další 2 malé kapsičky na popruhách na klíče/mince. Magnetické zapínání velmi snadné, intuitivní, syn ihned uměl batoh otevřít. Nechybí reflexní prvky. Batoh je z voděodolného materiálu, s pevným dnem.

   

Penál je jednopatrový s dvěma chlopněmi. Při jeho otevření jsem byla velmi mile překvapená praktickou kapsičkou na zip. Skvělý nápad. Takové provedení jsem ještě neviděla.

 

Sáček na obuv je doplněn karabinkou, kterou jej lze připevnit ať už na batoh nebo zavěsit v šatně. Materiál působí kvalitně, pevně a hlavně omyvatelně. Utahovací tkanice slouží i pro nošení na zádech, navíc jsou dostatečně široké, aby nedřely.

Plastový box na svačinu v ideálních rozměrech cca 18x12x6 cm je uzavíratelný a obsahuje dělicí přepážku se dvěma možnostmi umístění. Ovšem jediné negativum, které jsem našla a to, že nedoporučuje se mýt v myčce.

Desky na sešity o rozměru 23x32x3 cm s vnitřní klopou proti vypadnutí navíc jsou zajištěné gumičkou.

Jsme se synem naprosto nadšení. Určitě musím ještě dokoupit i Tritanovou láhev s motivem Vesmíru.

Jsem velmi zvědavá, kolik toho batoh vydrží, protože syn ho šetřit určitě nebude.

5.0
Publikováno , přečteno 564x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie