Zobrazit přihlášovací formulář

Recenze: Vesmírný školní batoh Airy Planety od BAAGL s doplňky

Recenze: Vesmírný školní batoh Airy Planety od BAAGL s doplňky

Kromě batohu jsme k testování dostali také další doplňky, které se staly rychle oblíbenými. Penál je prostorný a synovi se do něj vejdou všechny pastelky. Pytlík na bačkorky je ideální pro školní hodiny tělocviku a boxík na svačinu s možností rozdělit ho přepážkou na dvě části je naprosto skvělý.

Samotný batoh je zázrak. Jeho lehkost je pro nás klíčová, protože dbáme na zdravý vývoj zad našeho syna. Je pravda, že nastavení batohu nabízí spoustu možností, ačkoliv si nejsme jisti, jestli jsme ho správně upravili pro synovu postavu. Ale věříme, že s trochou praxe to zvládneme.

Co se týče kvality, batoh vypadá, že vydrží mnoho školních let. Jeho voděodolný materiál je praktický a snadno se udržuje čistý. Navíc, doplňky, které jsme k batohu dostali, jsou nejen funkční, ale také stylové. Našemu synovi udělaly radost a jistě mu usnadní každodenní školní rutinu.

Díky testování této sady se náš syn teší do školy ještě více a my jsme spokojeni, že máme kvalitní vybavení, které mu bude sloužit dlouho. A co opravdu oceňuji jako matka, je řada reflexních prvků, které zvyšují viditelnost mého syna ve špatných světelných podmínkách. Batoh je skvělým spojením designu, funkčnosti a bezpečnosti. Doporučuji všem rodičům prvňáčků!

 

0.0
Publikováno , přečteno 702x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie