Zobrazit přihlášovací formulář

Školní set Baagl

Školní set Baagl

Měla jsem možnost otestovat školní set značky Baagl designem pro holčičky.

Na první pohled mě zaujal moderní barevný design, který nepůsobí kýčovitě a určitě by si jej zamilovaly i starší holky.

Další milé překvapení je v samotné nízké váze školního batohu, kde jej navýší maximálně kvantum učebnic a sešitů. Rozhodně ne batoh samotný.

Materiál, ze kterého je vyroben školní batoh Baagl je velice dobře udržovatelný. Ze spodu batohu se mi líbí gumové špunty proti samotnému oděru batohu. Menší výtku mám k spodnímu látkovému lemu, který bych volila také pogumovaný vůči oděru.

Kapsy jsou velice dobře uspořádané akorát mi chybí v horní klopě batohu přihrádka na zip třeba s pláštěnkou na batoh.

Hlavní zapínání batohu je snadné, magnetické a jen jedna přezka, což mi přijde praktické k manipulaci  pro malé děti. K uchopení zipů bych volila úchytku z lepšího látkového materiálu či šnůrky, vypadá to, že moc nevydrží.

Nastavení popruhů k výšce dítěte s bederním pásem, kde jsou malé kapsičky třeba na klíče jsou propracované a máme maximální spokojenost.

Hlavní vchod batohu je šikovně stahovatelný jen se mi nelíbí, že látka na stahování není vyšší pro možnost zvětšení batohu.

Školní batoh by se dal vylepšit ještě například možností umístěním odrazek na suchý zip pro větší viditelnost školáka či zipy potažených z nepromokavého materiálu.

Na uspořádaní školního penálu se mi nejvíce líbí veliká vnitřní kapsa na zip a celkově jej hodnotím kladně.

Bonusem celého školního setu jsou desky stejného designu, svačinovým boxem a pytlem na přezůvky či na tělocvik, které také potěší.

V celkovém hodnocení bych školní batoh Baagl doporučila.

 

0.0
Publikováno , přečteno 293x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie