Zobrazit přihlášovací formulář

Moje první testování školního setu BAAGL

Moje první testování školního setu BAAGL

Je to doma! Konečně! Zajásala jsem, když jsem viděla, že mi mamka předává velkou krabici. Otevřela jsem ji děsně rychle a hned začala každou věc detailně prohlížet. 

Set obsahuje školní aktovku, pytlík na obuv, penál, desky na sešity a svačinový box. "Mamíííí, ti ptáčci a ty kytičky jsou na všech věcech úplně stejní! To je super, to jsem ještě neviděla, to budou holky ve škole koukat!", křičela jsem na mamku. 

Penál si dám do jedné z vnitřních kapes, do jiné si dám desky a svačinový box se přesně vejde do přední kapsy. To asi aby se mi zase nevysypal jeho obsah do učebnic, jak už se mi jednou stalo. Takhle je pěkně bokem a učebnice zůstanou čisté. 

Penál je prázdný, ale to mi nevadí, mám nové pastelky a tužky, tak se mi do něj akorát vejdou. Gumy a drobnosti se dají skvěle zamknout do zavírací kapsičky na zip. To mi nebudou vypadávat a nebudu je muset hledat po celé tašce. To je dobrý!

Aktovka je neuvěřitelně lehká. Jak když na zádech nic nemám. Jen to zapínání je obrovské a taška mi padá ze zad. MOMENT, vždyť já si nestáhla všechny pásky a že jich tu je! S pomocí mamky jsme vše přizpůsobily mé postavě a teď už mi aktovka sedí perfektně. Co říkáte?

Zapínání je velmi snadné a na magnet. Zádová strana je vypolstrovaná a měkká. Až budu mít tašku plnou učebnic, nic mě nebude tlačit. I větrání mají, už se těším, až ji budu nosit. Sluší mi, co?

Samotný pytlík na boty nebo tělocvik je příjemným bonusem. Má i takové malé poutko, které si můžu připevnit k tašce a nikde ho neztratím. 

Za mě má set samá pozitiva a díky němu se teď zase o něco víc těším do školy! 

P.S. Děkujeme Mimibazaru a Baaglu za možnost testování, s mamkou jsme si ho užily. 

 

 

 

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 265x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie