Zobrazit přihlášovací formulář

Testování školního setu Baagl Kolibřík

Testování školního setu Baagl Kolibřík

Už dlouho jsem přemýšlela nad tím, jaký batoh mé dceři pořídit, začátek školního roku se blížil a tak jsem si říkala, že je už na čase. Na internetu jsem objevila odkaz na stránku baagl.cz a hned mně i dceři padl do oka školní set pro prvňáčky s motivem kolibříků. Asi den poté jsem na stránce mimibazar.cz objevila, že je zahájena soutěž o možnost testování právě tohoto školního setu s motivem kolibříků. Do soutěže jsem se zapojila a měla jsem velikou radost, hlavně za dceru, že jsem byla vybrána a mohly jsme s dcerou set vyzkoušet.

Musím říct, že batoh mne opravdu překvapil svou lehkostí a přitom je pevný a na nošení příjemný. Dceru okouzlil motiv kolibříků a krásná fialová barva. Myslím si, že padne do oka každé holčičce a hlavně tento motiv jen tak neomrzí.

Skvělé je nastavení ramenních popruhů na batohu, které lze podle libosti upravit. Bederní popruh je vybaven na každé straně také malou kapsičkou na zip, kam se dají vložit drobnosti. Dále velkou výhodou je snadné a rychlé zapínání na magnet a stahovací šňůrku. Vnitřní uspořádání batohu také hodnotím kladně, je tam dostatek místa na desky, penál a třeba i obuv. Do přední kapsy lze v pohodě vložit plastový box na svačinu a ještě jsou tam dvě malé kapsy. Batoh je z voděodolného materiálu a má na sobě několik reflexních prvků, které rodiče určitě ocení v pochmurném počasí. Nesmím také zapomenout na dvě postranní kapsy vhodné na láhev s pitím.

Školní penál sice není vybaven (kromě malého školního rozvrhu), ale to vůbec nevadí, dcera si ho doplní podle sebe a potřeb pro prvňáčky. Penál se zapíná na jeden zip a uvnitř je kapsička na zip vhodná třeba na nůžky, kružítko apod.

V setu je také sáček na obuv, který lze připnout karabinou na batoh a nebo ho dítě může využít třeba i na jiné volnočasové aktivity.

Na závěr bych chtěla dodat, že lze dokoupit doplňkové produkty k tomuto setu, jako např. skládací školní kufřík nebo láhev na pití.

Školní set Airy Kolibřík od zn. Baagl v mém testu prošel na jedničku, splňuje všechny mé podmínky - praktičnost, funkčnost a design. Je skvělou volbou pro malého prvňáčka!

Děkuji týmu mimibazar.cz, že mi umožnila testování!

 

 

 

 


 

5.0
Publikováno , přečteno 213x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie