Zobrazit přihlášovací formulář

Rakytníček FRUTTY

Rakytníček FRUTTY

Když mi koncem měsíce srpna přišla nabídka na testování vitamínů pro děti od značky Terezia, bez váhání a s nadšením jsem ji přijala. Produkty od Terezia moc dobře znám a pravidelně je užíváme, jak já, tak mé děti. 

K testování jsem dostala novinku Rakytníček Frutty, jako bonus jsem měla v testovacím balíčku ještě další výrobky stejné značky, které rovněž s dětmi vyzkouším. Je to přímo arzenál doplňků stravy pro začátek školního roku, kdy nás bacily a viry ohrožují nejvíce.

Rakytníček Frutty je v balení po 60ks, doporučené dávkování je až 3x za den. My jsme užívali 2 hvězdičky denně. Do testování se zapojily hned 3 mé děti, tak nám krabička vystačila jen na 10 dní. Ale to vůbec nevadilo, protože i tak jsme si to užili!

Rakytníčky jsou ve tvaru větších želatinových, po ovoci vonících, hvězdiček, nelepí se k sobě, z krabičky jdou pohodlně a komfortně vytáhnout. Balení je úměrné obsahu, nemusíte nic lovit ze dna poloprázdného kelímku. Hvězdičky jsou velmi chutné, mají příjemnou příchuť, protože obsahují 95% ovoce. Složky Rakytníčků jsou ovocné koncentráty, rakytník a probiotika, takže taková užitečná supertrojka!

Dětem „bonbónky“ moc chutnaly, zaujal je i tvar hvězdičky, kdybych jim je nedávkovala, byly by schopné sníst celou krabičku. 

Jelikož jsme testovali pouze 10 dní, nemůžu hodnotit, zda účinkují nebo ne. Vím ale, že rakytník je velmi účinná rostlina, která podporuje obranyschopnost organismu, dokáže také snižovat únavu a přispívá ke zdravé pokožce. Rakytník mám tak ráda, že mám z něho dokonce na zahradě i živý plot 😊

Děkuji Mimibazaru za možnost zapojit se do tohoto testování a firmě Terezia za poslané produkty.

0.0
Publikováno , přečteno 168x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie