Zobrazit přihlášovací formulář

Testování s Rakytníčkem

Testování s Rakytníčkem

Jsem moc ráda, že máme možnost zúčastní se testování Rakytníčku od firmy Terezia. Tuto značku jsem používala už u dvou synů od narození a to vitamín D v kapičkách, se kterými jsme byli moc spokojeni, proto jsem se neváhala vyplnit formulář o testování pro starší děti. 

Rakytníček jsou želé bonbóny, které mají tvar hvězdiček a ještě krásné podzimní barvy, což se synovi moc líbilo. Obal má jednoduché otevírání, takže si je syn zvládne vzít sám a každé ráno a odpoledne nadšeně běží vzít si jeden bonbón. Vitamíny krásně voní a mají skvělou ovocnou chuť, takže u nás velké plus, že vynahradily i obyčejné bonbóny, za tyto zdravé. Složení není žádná chemie a přidaná tuna cukru, ale pouze ovoce, což je paráda. 🤩 Syn je s nimi natolik spokojený, že už jsme museli objednat další, aby tu měl plné do zásoby, až tyhle dojdou. 😄

Jako velké překvapení, nepřišel pouze zmiňovaný Rakytníček, ale vitamíny pro celou rodinu (Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem pro rodiče, Rakytníček pro šestiletého syna, Babyimun sirup s hlívou a rakytníkem pro téměř dvouletého syna a i již zmiňované kapičky vitamín D pro našeho nejmlašího syna, který má přijít na svět každým dnem. 

Moc děkujeme za vybrání do testování, jsme spokojení celá rodina, ale hlavně syn který testuje.

S velkou radostí doporučujeme dál všem známým. 🧡

0.0
Publikováno , přečteno 173x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie