Zobrazit přihlášovací formulář

Vysoušeč vlasů Philips Hair Dryer 7000

Vysoušeč vlasů Philips Hair Dryer 7000

Měla jsem možnost vyzkoušet novinku vysoušeč vlasů Philips BHD720/10. 

Musím říci, že jsem absolutně nadšená. Moje splihlé, nepoddajné vlasy, se kterými nikdy nešlo nic pořádného udělat, mají najednou tvar, lesk a objem. Neuvěřitelné! I kadeřnice mi řekla, že mám prostě ne úplně šťastný typ vlasů. Dříve když jsem si vyfénovala vlasy, téměř ihned se vrátily do splihlé podoby. Vysoušení vlasů mě nebavilo, protože můj vysoušeč vlasů byl těžký a hlavně vysoušení trvalo příliš dlouho. Po vyfénování vysoušečem Philips BHD720/10 už druhý den drží vlasy krásný objem, jsou hladké a lesklé.

Zaujala mě technologie ThermoShield Advanced, která chrání vlasy před přehřátím. Funguje tak, že dvěma snímači snímá teplotu v místnosti a upravuje teplotu vysoušení, tím tedy zajistí rovnoměrnější teplotu vysoušení. Těšila jsem se na rychlejší vysoušení a v neposlední řadě i nižší váhu, která je pro mě a pro pohodlnou manipulaci opravdu důležitá.

Po otevření krabice jsem byla nadšená krásným designem vysoušeče a mile překvapená magnetickým připojováním trysky, které jsem dosud neznala. Nasazení je opravdu velmi snadné.

Nevěřila jsem, že najednou mohou moje vlasy vypadat tak zdravě. Vysoušeč vlasů Philips Hair Dryer 7000 pracuje nejen s vodními ionty, které vlasům dodávají hloubkovou hydrataci, což vysvětluje tu hebkost, ale i minerálními ionty, které chrání vlasy před UV paprsky.

Vysoušení bylo opravdu rychlejší a příjemnější. Můžete si vybrat ze 4 režimů  (Fast, Hot/Cold, ThermoShield a Gentle) a 2 rychlostí (síly). Ovládání je velmi jednoduché a intuitivní. Po vyzkoušení všech režimů jsem si okamžitě zamilovala Hot & Cold, který automaticky nastavuje teplotu vysoušení. Konečně jsem nebyla u vysoušení vlasů přehřátá. Na závěr jsem použila úžasné tlačítko Cool Shot pro fixaci účesu.

Na hmotnost jsem byla velmi zvědavá. Takže jsem položila na váhu prvně svůj původní starý vysoušeč vlasů, který má 680 g a poté tento nový (oba bez připojovacích trysek) a váha ukázala neuvěřitelných 565 g. Není tedy co dodat, v mém případě je skutečně výrazně lehčí.

Navíc jako skvělý bonus má i nižší spotřebu energie.

Jednoznačně doporučuji!

0.0
Publikováno , přečteno 494x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie