Zobrazit přihlášovací formulář

Viry útočí, a tak testujeme nový Rakytníček!

Viry útočí, a tak testujeme nový Rakytníček!

Začíná sezóna respiračních infekcí (aspoň u nás na dětském oddělení) a já se na ni letos začala chystat s předstihem už v srpnu a přihlásila jsem se k testování nového dětského Rakytníčku. Mám synka, kterému budou za chvíli čtyři roky, a každý podzim ho "dopuju" nějakými těmi vitaminy, aby ho nepoložila každá rýma. Chodí do školky, takže - znáte to. Loni měl nudli několik měsíců v kuse, skončilo to teprve s příchodem jara a tepla. (Pak ovšem přišly neštovice.) Od Terezie užívá už vitamin D3 v kapkách, ten mu dávám "od miminka," je na něj zvyklý, a tak mě potěšilo, že jsem ho v testovacím balíčku našla také, a těším se i na testování sirupu Baby Immun, který jsme také dostali. Ten nasadím po Rakytníčku, abych lépe posoudila účinek.

Do testování Rakytníčku Frutty jsme se pustili hned, synka samozřejmě zaujal pestrý obal i dózička v jeho oblíbené červené barvě. Dózička nemá dětskou pojistku, ale nevadí to, případné předávkování by dítěti neublížilo.

Rakytníček Frutty jsou hvězdičky lisované z ovocné hmoty, nedoslazované, sladké jen od přírody, a kromě toho neobsahují ani konzervanty a umělá barviva, jsou to skutečně jen ovocné koncentráty, sušená rakytníková šťáva a probiotika. Synkovi samozřejmě ovocné bonbónky velmi chutnají, bere si je každé ráno, je to jedna z jeho každodenních drobných radostí, protože jako většina dětí rád mlsá. A ví, že si může vzít nanejvýš tři. A já mám jako máma dobrý pocit, že dostává něco užitečného, co jeho imunitě pomůže zabojovat s náporem virů. 

5.0
Publikováno , přečteno 123x

Kategorie