Zobrazit přihlášovací formulář
Mol

Mléko BEBELO

Mléko BEBELO


Mléko jsem nejprve okem hodnotila ( jak v sypké, tak tekuté podobě) a poté nabídla k degustaci mému ročnímu synkovi. Ten ho bez problémů přijal a vůbec neprotestoval. 
Barvou se podobal ostatním mlékům, ani bílý a ani žlutý. Spíše do krémové barvy.
Co jsem velice kladně hodnotila, a můj syn hlavně, žádné hrudkování! Předešlé mléko ucpávalo savičku a syna to v noci hrozně štvalo a dohánělo k pláči, proč to neteče. Tím se budil a já musela rychle běžet do kuchyně a hledat čistou savičku či láhev na přelití mléka, protože jak se to jednou ucpalo, tak to nešlo jen tak lehce zpchůchoznit. 
Toto mléko není ani ošizeno o mnoho vitamínů a minerálů. Takže se nemusíte bát, že dáváte dítěti obarvenou vodu. K jejich nastudování, můžete využít krabici, kde je vše dopodrobna popsáno. Každá strana krabice nezůstala nepopsaná. Jedna obsahuje, jak jsem se zmínila výše, rozpis vitamínů, minerálů, tuků, sacharidů, bílkovin, soli, celkové složení výrobku, tak návod na přípravu, denní dávkování či nějakého to upozornění.
Jedno balení obsahuje dva pytlíčky sypkého mléka a odměrku. Takže se nemusíte bát, že vám mléko, než se spotřebuje, nějak navlhne, vyvětrá, vyčpí...
Celé balení je vlastně takový dárek. Prázdnou krabičku využijte dále jako balící materiál k poslání balíčku ( čímž dáváte krabici druhou šanci) a použitou odměrku dáte dítěti, třeba na písek či je ještě použijete znovu jako odměrky, ale do cukrů a solí.
Takže my určitě doporučujeme.
Na zdraví! Čin čin!

5.0
Publikováno , přečteno 218x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie