Zobrazit přihlášovací formulář

Recenze želé vitamínů Rakytníček Frutty

Recenze želé vitamínů Rakytníček Frutty

Když děti začaly chodit do školky, začínalo se ozývat podzimní sychravé počasí a s novým kolektivem také spoustu nových bacilů. Netrvalo dlouho a děti byly víc doma než ve školce. Začala jsem tedy hledat nějaké vitamíny na podporu iminuty vhodné pro děti. Když má dvojčátka začala brát Rakytníček, který je v podobě želé bonbónů, přestala jsem se bát. 

Netvrdím, že je všemocný, ale pokud onemocní, příznaky nejsou tak velké a vše zvládnou levou zadní. Nachlazení se jim vyhýbá úplně. Ve vitamíny pro děti věřím, a proto jsem ráda, že jsem opět mohla být u toho, vyzkoušet další produkty na podporu imunity pro děti. Rakytníček mohu jen doporučit, bonbónky chutnají po ovoci, jsou měkké a děti je milují. 

Jako bonus byl v balíčku sirup Babyimun, který je vhodný pro děti od 1 roku a obsahuje hlívu ústřičnou, která je považována za velmi spolehlivého pomocníka při nachlazeních, a právě na podporu imunity. Dále balíček obsahoval také něco pro dospělé, a to velké balení tablet hlívy ústřičné, kterou beru pravidelně a nemoci se mi vyhýbají obloukem. Pro dokonalou obranyschopnost byl přidán ještě Vitamin D3 v podobě kapek. 

Už se nemusím bát o to, že strávím podzim a zimu s dětmi doma, ale těším se, že si budou užívat společnost svých vrstevníků ve školce a nepřijdou tak o žádné akce a dobrodružství, která je tam čekají.

0.0
Publikováno , přečteno 212x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie