Zobrazit přihlášovací formulář

Testování Hipp combiotik junior 3

Testování Hipp combiotik junior 3

Na úvod bych ráda poděkovala za možnost testovat batolecí mléko Hipp. 

Testovala jsem se svou dcerou, která je velký mlékomil. Vzhledem k tomu, že je nenáročná, tak toto mléko ji samozřejmě zachutnalo také jako všechny ostatní, které jsme doposud vyzkoušely. Když přišel balíček nadšeně jej otvírala se slovy " máme mlíčko" . Mléko s radostí vybalila včetně praktické dózičky, která má i krásný design. Mléko jsme musely samozřejmě hned připravit. Návod na obalu je stručný a jasný, příprava snadná, mléko se dobře a rychle rozpouští, nehrudkovatí a dceři moc chutná. Co víc, obsahuje spoustu vitamínů, minerály, bílkoviny, probiotika a praebiotika.

Oceňuji, že jsme dostaly i dózu na mléko, protože z papírových se to přece jen hůře dávkuje, i když tyto u Hippu jsou oproti jiným naprosto super. I pro uskladnění je lepší dózička. Z dózy se mléko dobře dávkuje díky zarovnávacímu rožku. Zároveň odměrka se dá uchytit ve víku dózy, takže nemusím lovit v mléku.

Závěrem bych dodala, že dceru po mléku nebolí břicho, dobře ji zasytí a v noci se na mléko nebudí, což je super. Zkoušela jsem a chutná i mě, takže palec nahoru.

 

0.0
Publikováno , přečteno 127x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie