Zobrazit přihlášovací formulář

Testování HIPP mléčné výživy 3 (od 1+roku)

Testování HIPP mléčné výživy 3 (od 1+roku)

Zdravím všechny čtenáře a čtenářky, 

kteří jste se rozhodli věnovat čas četbě, ohledně naší zkušenosti v rámci testování mlíčka od značky Hipp.

Když zazvonil pošťák, tak jsem vyběhla pro balíček a s úsměvem ho přebrala a hned jsme šly krabici rozdělat. Vykoukly na nás 2 krabice Hipp mléčné výživy a jedna utajená krabička. Po rozdělání té maskující krabičky jsem vysunula plastovou dózu na sušené mléko, se zacvakávacím růžkem na zarovnání naběračky a víčko s držátkem na naběračku. Dózička má na sobě krásný motiv a dcerce se nejspíš také líbí. Ještě mi to samozřejmě sama neřekne, ale soudím tak, podle jejího zájmu.

No posuďte sami...

Dózu jsem vymyla a po úplném vyschnutí načala první krabici mléka.

Krabici jsem rozdělala z vrchu nesprávně, ale správně se má rozdělat páskem k tomu určeným. V krabici je utvořený k mému překvapení také růžek pro zarovnání naběračky což hodnotím kladně. Ne každý má dózu na mléko určenou. Uvnitř je důkladně zatavený sáček a naběračka. Tak šup s tím do dózy.

Následně jsem šla dcerce udělat rovnou mlíčko, abychom začali poznávat výhody a nevýhody této mléčné výživy.

Nemohla jsem samozřejmě nepřičichnout a vůni má sušina takovou svou, ale jsem ráda, že z toho nečpí odér rybiny jako jsem cítila od konkurenční značky a to mi bylo nepříjemné.  Takže z tohoto úhlu pohledu je ode mě další plus. Sušina se krásně rozpustila, nezanechala žádné hrudky a dcera celou lahvičku na posezení vypila, takže po chuti batolecí slečny je asi výborné. Moje chutě jsou již jinde, takže raději uvítám kravské mléko :)

Dcera si šla po vypitém mlíčku lehnout a usnula. Tatínek pořád chodil a díval se jestli dýchá, protože nám přes den po dlouhé době usnula asi na 3 hodiny. Je pravdou, že máme období růstu dalších zoubků, což svým složením Hipp mléko jen přispěje.

Další dny byly lahvičky taky zcela vypité, takže za nás mohu tuto mléčnou výživou od Hippu doporučit.

A docela mě i pobavilo, když dcerka za mnou přišla, i rovnou s dózou, si říct o mlíčko :)

Ještě že to víko pořádně drží :)

Za obě bych chtěla poděkovat za možnost testování a mléko od Hippu má od nás pozitivní ohlas.

Děkuji i čtenářům, že jste dočetli konce.

Mějte se krásně

maminka Katka s rodinou

0.0
Publikováno , přečteno 202x

Kategorie