Zobrazit přihlášovací formulář

recenze na albilnížku Vlastivěda - zeměpisná část

recenze na albilnížku Vlastivěda - zeměpisná část

Albiknižka nebo spíše Albi učebnice Vlastivěda zeměpisná část oslovila obě moje děti (dcera 8 let a syn 6 let) ovšem i mě s manželem.
Zprvu jsem měla obavu , že učebnice tím, že má slabé listy a ne kartonové jako jiné knížky, brzy přijde k nějaké úhoně ale i když listy jsou slabé má výdrž a je kvalitně vyrobená i když se o ní hádají dvě dítka. 
Učebnice je krásně udělaná, fotky nakombinované s obrázky, k tomu samozřejmě trefně a vtipně namluvené. Některé informace byli i pro mě novinkou...
Děti co knížku dostaly, se více než tři dny od ní vůbec neodlepily. Učebnice je oba nadchla a úplně jí hltaly. Naučily se z ní toho velmi hodně. Syn dokáže vyjmenovat všechny kraje České republiky a na slepé mapě ukázat kde který je. Dcera si zase oblíbila mapy s tím kde je jaký zámek, řeka, hory nebo tradice.
Myslím, že tato učebnice je plná informací, které děti opravdu zhltnou a mnoho se naučí jako ty moji miláčci. Určitě za nás velký palec nahoru. Nám se moc líbila a děti jsou z ní opravdu nadšené, určitě zkusíme i další učebnice

0.0
Publikováno , přečteno 204x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie