Zobrazit přihlášovací formulář

Hipp Combiotik 3 otestováno naší Dominičkou

Hipp Combiotik 3 otestováno naší Dominičkou

Zdravím všechny maminky, které právě řeší otázku pokračovacího umělého mléka pro svého rostoucího drobečka. 

Jistě jste si, milé maminky, všimly, že na trhu je spousta výrobců a teď pro mlíčko kterého z nich se rozhodnout.... 

S mojí Dominičkou jsme od Mimibazaru dostaly příležitost testovat pokračovací batolecí mléko Hipp Combiotik 3 pro děti starší 12 měsíců. Chtěla bych se tedy s Vámi podělit o naše postřehy k tomuto produktu. 

Příprava mlíčka je jednoduchá, nezaskočí tedy žádného rodiče, který už s umělým mlékem má zkušenost. Směs na přípravu mléka se rozředí s převařenou kojeneckou vodou. Jediné, na co je nutné si dát pozor, je snad jen dávkování, které oproti konkurenčním výrobcům doporučuje 1 odměrku (ta je součástí balení) sypké směsi na 45 ml vody. Mlíčko se dobře rozpouští, nedělá nežádoucí hrudky a téměř hned je připraveno ke konzumaci. 

Obalový materiál mléka je ekologický v tom smyslu, že se jedná o papírovou krabici, kterou lze recyklovat. Nezbytnou součástí je však dózička, do které se sypká směs pro přípravu mlíčka bude přesypávat. My naštěstí dostaly dózičku k testování, takže velmi chválím. 

Konečně se dostáváme k chuti mléka Hipp Combiotik 3. Chuť tohoto mléka je nasládlá, poměrně krémová, není na ni nic, co by dítku nelahodilo. Jistě vykouzlí úsměv těm, kteří raději nasládlejší mlíčko. 

Mlíčko je příjemně aromatické, ale velmi decentní. 

Podávání mlíčka je asi na každém, některá dítka už začínají pít z hrnečku, některá jsou stále zvyklá na lahvičku s dudlíkem, některá už mlíčko zkouší s dětskými cereáliemi, popřípadě si mlíčko vychutnají jako základ mléčné kaše. 

Hlavní pozitivum tohoto mléka je pro nás jednoznačně jeho stravitelnost a příznivý vliv na zažívání batolete. 

Nedílnou součástí tohoto produktu jsou probiotika, praebiotika, metafolin, vitamín C, vápník a jód, které příznivě ovlivňují vývoj batolete. 

Za naše testování tedy mohu napsat jediné - Hipp Combiotik 3 patří k těm nejlepším pokračovacím mlékům na trhu a jednoznačně s dcerkou budeme pokračovat s Hipp 4, protože druhé narozeniny dcerky se pomalu, ale jistě blíží. 

Výhody Hipp Combiotik 3:

- chuť a aroma

- stravitelnost 

- obsažené vitamíny a tělu prospěšné látky 

- dostupnost na trhu 

 

Nevýhody Hipp Combiotik 3:

- malinko vyšší cena 

 

Pokud Vám naše recenze alespoň maličko pomohla k rozhodnutí koupit děťátku toto mléko, věřím, že bude Vaše dítko stejně spokojené jako naše Dominička :-) 

0.0
Publikováno , přečteno 196x

Kategorie