Zobrazit přihlášovací formulář
Lily

Testování HIPP batolecího mléka

Testování HIPP batolecího mléka

Předně děkuji za možnost vyzkoušet a otestovat batolecí mléko HIPP Junior Combiotik 3.

Osobně jsem byla zvědavá, jak bude dcerka na mléko reagovat a jak jí bude chutnat, jelikož byla dosud kojená a se sušenými mléky tudíž neměla žádnou zkušenost. Musím dále zmínit, že je naše malá princezna velmi nedůvěřivá, co se týče nových věcí, potravin, pochutin..

Hned při vybalování jsem byla mile překvapena příjemným vzhledem krabice, prakticky řešeným otevíráním včetně určeného místa na odměrku a také milou dózou.

Samotná příprava mléka byla také bezproblémová. Do lahvičky stačí nasypat doporučené 3 odměrky a jednoduše s vodou rozmíchat, což jde velmi snadno. Sušené mléko nijak nehrudkovatí, nezanechává v lahvičce žádný nepříjemný povlak a navíc má neutrální nevtíravou vůni. Samozřejmě také složením a množstvím jednotlivých vitamínů a minerálů se jedná o rozhodně prvotřídní produkt. 

S prvním prozkoumáváním krabic naše malá zdařile pomáhala a velmi se jí to líbilo. Z ochutnávky však tolik nadšená nebyla, jen si cucla a v pití dál nepokračovala. Vzhledem k tomu, že vše „nové“ odmítá, byla jsem ráda, že alespoň sama od sebe mléko ochutnala, i toto byl pro nás úspěch. 

Prvním pokusem jsme se nenechaly odradit a následující den jsem zkusila připravit mléko znovu. To už princezna trošku věděla, obrazně řešeno „do čeho jde“ a opravdu se hezky napila. Každý den tak postupujeme o kousek dál. 

Dosud se zatím nestalo, že by dcerka vypila celou dávku připraveného množství, ale dělá velké pokroky. Je vidět, že na HIPP Junior Combiotik 3 nezanevřela a ochutnává jej stále více :-)

 

0.0
Publikováno , přečteno 172x

Kategorie