Zobrazit přihlášovací formulář

Batolecí mléko HiPP 3 Junior Combiotik

Batolecí mléko HiPP 3 Junior Combiotik

V první řadě děkujeme za možnost testovat batolecí mléko HiPP 3 Junior Combiotik, které bychom jinak nevyzkoušeli. Zaujalo mně, že toto mléko obsahuje probiotické kultury, prebiotika a kyselinu listovou. Pak také samozřejmě vápník, jód, vitamíny D a C.

Je to naše první zkušenost s batolecím mlékem vůbec. Syn byl doposud výhradně kojen. A protože zkoušíme ukončit kojení, napadlo mě, nahradit jej batolecím mlékem. Syn je v období, kdy mu rostou první zoubky a sílí kosti, a tak jsem chtěla, aby měl i nadále dostatečný příjem důležitých vitamínů a živin.

Líbí se mi, jak je provedeno balení mléka. Krabice má praktické otevírání, zarovnávací okraj a místo na odměrku. K dávkování slouží přiložená odměrka. Příprava je velmi snadná a rychlá. Mléko se dobře rozpouští. Testovací sada navíc obsahovala praktickou dózu.


První ani druhé podání do lahvičky bohužel u syna úspěch nemělo. Pokaždé alespoň ochutnal, ale v pití nepokračoval. Zkusili jsme tedy přidat do kaše a to už synovi chutná. Takže pokračujeme v konzumaci v této podobě. Určitě doporučujeme vyzkoušet.

0.0
Publikováno , přečteno 219x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie