Zobrazit přihlášovací formulář
Kacmut

Testovali jsme Prvouku od Albi

Testovali jsme Prvouku od Albi

Měli jsme možnost s mými dětmi otestovat novou knihu od Albi z edice Kouzelného čtení Prvouku. Zprvu mě zarazilo, že jsou stránky měkké, doma máme zatím jen knihy s tvrdými stranami, a bála jsem se, jak po pár použitích mých dětí dopadnou. Zatím drží :).

Kniha má 32 stran plných zajímavostí, krásných obrázků a příjemný hlas Lucie Výborné a Vladimíra Kořena jsou jen třešničky na dortu.

Kniha je doporučena pro školáky od 6 let, ale zaujala i mého pětiletého syna, především tedy kapitoly se zvířátky a vesmírem. 

Dcera 8 let chodí do 3. třídy, byla z knihy unešená. Některá témata zrovna probírají nebo již probrali ve škole či družině, tak je pro ni kniha perfektním doplněním znalostí. Nejvíce ji zaujala témata vesmír, lidské tělo a naše vlast. Hodně ji bavily i kvízy.

Dle mého úsudku je kniha plná opravdu důležitých a zajímavých témat a informací pro všechny malé školáky, a nejen pro ně :). Mne třeba zaujalo i téma finanční gramotnosti, v dnešní konzumní společnosti velmi důležité už v dětství, a téma ochrany přírody, též v dnešní době důležité.

Za sebe a mě děti mohu knihu jen doporučit:)

0.0
Publikováno , přečteno 477x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie