Zobrazit přihlášovací formulář

Co a jak oblékat na jaře

Co a jak oblékat na jaře

Jaro se pomalu, ale jistě blíží a spousta z nás už teď uvažuje, co oblékne na sebe. Jaro znamená obnovu a znovuzrození. Oteplování revitalizuje rostlinný život a přidává barvy do venkovní fasády. Šaty pro tuto sezónu se liší tím, že mají více barev a života, které přináší zpět do Vašeho šatníku. Pomalu také začínáte vytahovat ze skříně tenší materiály, který Vás udrží v tepelné pohodě v teplejších dnech. Jaké šaty, ale i jiné oblečení tedy volit?

Cílem jsou jednoznačně pestré barvy a vzory, aby Vaše šaty měly opět nějaký styl. Světlé barvy dodají jarní módě veselý, šťastný a svěží pohled. Tmavé barvy mají naopak tendence působit chladně. Opusťte tedy černou, šedou a tmavě modrou a vrhněte se do žluté, červené, zelené a dalších svěžích barev. Pastelové barvy jsou vždy v módě, takže můžete šeříkově růžovou, světle žlutou a zelenou zakomponovat téměř do jakéhokoliv outfitu, ať už oblékáte dámské šaty, nebo triko s kalhotami. Představte si, že máte v šatech vyrazit na piknik, nebo na procházku do rozkvetlé aleje a zeptejte se sama sebe, jestli barvami ladíte k takové scenérii.

Přes zimu jste se určitě zásobila módními kousky v neutrálních barvách, což také není vůbec na škodu, protože budete právě takové kousky potřebovat jako základ některých outfitů. Tyto neutrální barvy se totiž mohou neustále opakovat- ať se jedná o šedou, tmavě modrou, bílou, nebo hnědou. Následně je ale na jaře doplňte barevnými kousky.

Snažte se oblékat ve vrstvách. Jaro se totiž vyznačuje velmi rychle se měnícím počasím a teplotami. Vždy buďte proto připravena a noste s sebou nejen lehké šaty, ale i svetr, bundu, nebo dvojici legín. Takové vrstvy je vždy jednoduché sundat, pokud Vám bude horko.

0.0
Publikováno , přečteno 2909x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie