Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

VELKÝ NÁKUP S MÝM MANŽELEM

VELKÝ NÁKUP S MÝM MANŽELEM

Nejraději jezdím na nákup se svojí dcerou. Nejdříve se koukneme, jestli by se nám nelíbil nějaký hadřík, potom nakoupíme ,dáme si ještě něco dobrého a pak vyrazíme domů.

Už jsem si kolikrát řekla, že s mužem nepojedu, ale někdy není vyhnutí a jsem ráda, že nakonec se mnou jede.

Většinou nevyjedeme na čas, protože musí ještě něco dodělat, no ale to není takový problém.

Po ujištění, že mám seznam co potřebuji nakoupit, vyrazíme.

Tuhle už při odevzdávání bas nastala vypjatá situace. Muž našoupal basy do okénka na ten pás tak rychle za sebou, že mu vyjel lísteček – odevzdaná jedna basa.

Málem jsem se tam pohádala a ještě že u vchodu jsme dostali potvrzení, že vezeme čtyři basy. Tak nám zpětně dali také lísteček na čtyři.

Snažím se nákup co nejrychleji urychlit i když muž se tváří že je v pohodě, ale já si myslím že není.

Jezdí za mnou jako nějaký bodyguard a když se zastavím u regálu, zastaví se také, ale většinou uprostřed uličky a tak brzdí provoz.

V zelenině při koupi třeba mrkve, nezapomene dodat, že jsem si mohla vypěstovat svojí a nemusela bych jí kupovat. Ovšem můj argument, že když nemáme zahrádku u domu a musela bych jezdit zeleninu zálévat a že by mohla být zlatá je přijat.

Oddělení jogurtů opouští se slovy, to není možné, že to všechno prodají.

Jedeme k pokladně a byl to vlastně hon a ne nákup. Samozřejmě přejíždí s vozíkem a hledá pokladnu kde by to šlo rychle, ale pozor pak najde volnou a když začne vykládat na pás, paní pokladní mu sladce sdělí, že je to pokladna pro pět položek. No ale už se blížím já s nějakou zapomenutou potravinou a uklidňuji ho. Takže skončíme u nějaké jiné pokladny a muž má stejně pocit, že u ostatních to jde rychleji.

Platím kartou, muž špatně vidí, ale ráda mu řeknu, kolik stál nákup, protože dneska nemáme nic zbytečného, jak on říká.

Nezapomenu dodat, to víš ta pivka jsou drahá a je v tom záloha za basy a lahve. Jedeme domů.

Ovšem když něco náhodou zapomenu koupit a druhý den pro to mažu do sámošky, to si neodpustí říct, vždyť jsme včera byli nakupovat a měla jsi to přece napsané, takže radši vezmu psa na procházku a cestou tu zapomenutou věc koupím a je klid.

Já doufám, že to u Vás doma je podobné.

 

3.2
Publikováno , přečteno 5392x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Nikis. 20. 7. 2016, 16:46
Absolutně ne, manžela posílám na nákupy samotného, mě to ubíjí (smich)
MájaVčelka 20. 7. 2016, 8:28
Můj se dokázal vždy několik minut kochat nad jedním výrobkem ,-)Máme své vyzkoušené značky a kousky,prostě už vím,po které šunce,nebo sýru sáhnout(neboť má to správné složení (smich) ).Přesto si dokázal libovat v přehrabování věcí,které nemínil koupit - jen aby měl prý přehled 8o| V každé sekci,jsme strávili dlouhé minuty,po té přesné skládání na pás a tašek (child12) Kamarádka poradila dovoz nákupu domů,byla jsem skeptická,ale zpětně ji děkuju. Kolik času (svatba)stráví bloumáním po webové stránce je mi jedno (smich),já to pak jen sjedu a doplním (F)
Brůs 19. 7. 2016, 8:27
Tohle neznam. Muj chlap nakupuje rad. Bobuzel moc rad. Jogurt vybira dyl nez auto. U sladkosti jeho srdce zpiva bozske arije. A jak rad chodi kupovat hadry!!! Boze, vic takovych a zensky utecou. ,-)
plamenek 18. 7. 2016, 23:04
Od doby co mám řidičák,jezdím sama.Takže klídek, on má za úkol pak vše odtahat z auta do bytu :-D. Někdy jde i třikrát.Občas jedeme spolu,ale není to pravidlo.
kakunka 20. 3. 2016, 11:12
"Oddělení jogurtů opouští se slovy, to není možné, že to všechno prodají" (smich) (smich)
H.e.l.e.n.a. 18. 3. 2016, 21:41
Jak tam může být záloha na basy a láhve když jste je měla?
marzuzvoj 18. 3. 2016, 11:16
:-) :-) jsem se pobavila (Y) Včera to bylo u nás tedy trochu jinak, manža v klídku a já totálně vytočená....zajel k samoobslužné pokladně....mraky lidí, košík totálně plný, 6ti letá chtěla pořád pípat, tak jsme pořád volali obsluhu, najít v seznamu rohlíky a okurky byl pro mě nadlidský výkon a pak ten pocit, že už v životě domů neodjedeme a zbytek života strávím s pípáním ....i choť se párkrát ptal, jestli to radši nemá vzít do svých rukou......néééé a nech mě bejt :-) :-) a pak to sežralo 2 000,- a my jeli domů |:o) |:o)

Kategorie