Zobrazit přihlášovací formulář

Nejlepší krém proti opruzeninám

Nejlepší krém proti opruzeninám

Krásný sluneční den přeji.
Krémy na zadeček není jistě třeba představovat. U nás doma jsme jich už pár vyzkoušeli a jediný, jehož tubu jsme vymačkali do poslední kapky byl měsíčkový od Weledy.

Nejdřív jsme zkoušeli vzorky, které nám věnovala porodnice, pak jsme začali kupovat na doporučení známých. Neuspěli u nás:

Sudokrém

Rybilka

Linteo s měsíčkem

Bepanthem

Některé krémy opruzeniny zhoršovaly, jiné nic nedělaly. Jednou jsem si řekla, že Weleda je přece jen drahá značka a tak ušetřím a koupím něco levnějšího. Los padl na Linteo, které má podobné složení Weledě. Bohužel jsme opět neuspěli. Dceřinu pokožku jsme ošidit nedokázali.

Poradíte váš oblíbený krém, který opravdu funguje?

 

PS Doufám, že v létě odplenkujeme a bude po opruzeninách.

1.0
Publikováno , přečteno 4005x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

danca60 6. 4. 2016, 19:18
Já mohu doporučit Imazol krém pasta... je výborná... jinak také záleží na plenkách, jaké používáte. Dcera na to hodně trpěla a pak mi došlo, že to je plenkami. Změnila jsem a bylo to během 3 dnů zahojené (child9) a pak jsem ani nemusela ničím mazat a byla OK. Některé pleny jí prostě vadí. Jinak je fakt, že ubrousky dělají také své +o(
Wikira 7. 4. 2016, 11:42
@ S tím jsem se už také setkala. Plenky Albert byly katastrofa, malá se v nich hned osypala a zapařila
holyyy 5. 4. 2016, 20:16
Nepoužívám vlhčené ubrousky - pouze v nouzi -, omývám pod tekoucí vodou a nepoužívám žádný krém na opruzeniny. (F)
Wikira 7. 4. 2016, 11:44
@ To je dobrý nápad, čím méně chemie, tím lépe. Nemůžeme používat ubrousky Johnson&Johnson, máme z nich jen problémy.
AllenkaH 5. 4. 2016, 16:30
AHoj, zkoušela jsem na malou jako Sudokrém, tak bepanthen, to bylo na nic. Nakonec mi známá poradila právě Rybilku Neo a ta mipřišla úplně jako zázrak, hned byly opruzeniny pryč, bála jsem se zápachu, ale tohle je nová receptura a ten rybí olej tam je pořád, jasně, ale už tam cítit není, je bez konzervantů. A taky dupku hodně větrám no :)
Wikira 7. 4. 2016, 11:45
@ Já jsem Rybilku dala švagrové pro její děti a pěkně jim to fungovalo. Škoda, že nám ne. Doufám, že už se brzo plen zbavíme a bude po problému :-)
majulinek 5. 4. 2016, 10:14
Hm, tak nevím....Na opruzeniny dcerka trpěla dokud jsem používala ty slavné a opěvované vlhčené ubrousky. Poté, co jsem s nimi úspěšně vyčistila zašlé fleky na sedačce jsem pochopila, co bylo pravděpodobnou příčinou opruzenin. Takže ubrousky máme na utírání prachu ( a že se nábytek hezky leskne) a my se vrátili ke klasickému umývání pod tekoucí vodou. A když už se něco objevilo, stačil bepanthen a bylo po problému.
Wikira 7. 4. 2016, 11:46
@ Některé ubrousky jsou opravdu hard core a také je používáme na čištění domácnosti a ne zadku :-) Vyhovují nám obyč Babylove a Linteo. Voda je určitě nejlepší, s tím musím souhlasit

Kategorie