Zobrazit přihlášovací formulář

Nedoslychavost,náhlá ztráta sluchu ditete

Nedoslychavost,náhlá ztráta sluchu ditete

Dobrý den....

Jsem Marcela a mám dvě deti- kluky Dominik 11 a Martin 7 let. Bydlim s dětmi a manželem na vesnici v byte..

No abych došla proč vlastně jsem se rozhodla napsat...

Prvního syna jsem měla v 19 letech a vše zcela bez problémů.. Když měl Dominik měsíc mel zápal plic.. Týden jsme byly v nemocnici a jako asi každá matka jsem btecela jak male dítě... Od te doby pouze běžné dětské nemoci.. 

O 3,5 letech se nám narodil druhy syn Martin.. když byl malý cca do 1 roku trpěl zánětem průdušek, opět pak jen běžně dětské nemoci... Krom toho ze je hyperaktivní ADHD a stále potřebuje nějakou činnost a pozornost... V 6ti letech se ale stalo něco pro me strašného.. 

S doporučením od paní logopedky jsme navštívily ORL. Tam mám bylo oznámeno,ze bude muset mít naslouchatko na levé ucho s důvodu nedoslychavosti..

0.0
Publikováno , přečteno 2756x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

jitukrava 28. 8. 2016, 9:23
Marcelo, nezoufejte, vím co to je nedoslýchavost a sama mám naslouchátka v obou uších. Jsem sice už paní v letech, naslouchátka nosím cca 10 let, je to svým způsobem hendicap, ale ne tak strašný. Dnes je foniatrie a sluchadla na tak vysoké úrovni, že se to snadno překoná. Mám sluchadla od firmy Widex a žiju normální plnohodnotný život. Vím, že u klučíka to bude obtížnější si na to zvyknout, ale dá to.Pokud byste chtěla o problému a mých zkušenostech třeba pokecat, neváhejte mně kontaktovat, ráda si s vámi popovídám, sejdu se......víte co říká přísloví- sdělená radost dvojnásobná radost a sdělená bolest poloviční bolest.Jsou horší nemoci- ani to nechci vyslovit!!!!! Můj e-mail je jitka.kasikova@volny.cz, telefon 724514193 Taky jsem z toho byla KO a foniatrička mi řekla:"rozhlídněte se třeba v metru a uvidíte co lidí má něco nacpaného v uších, ani nepoznáte jestli jsou to sluchátka z mobilu, nebo naslouchátka. A vám budou závidět, že máte bezdrátová!!!"Myslím, že něco na tom pravdy je. Když chodím na finiatrii, tak je tam spousta malých dětí, mladých lidí a jsou nedoslýchaví, díky sluchadlům to zvládají normálně. Horší by bylo, kdyby tato možnost nebyla jako dřív, to by byl větší průšvih. Nevěšte hlavu a radujte se ze svých synů.Těším se na případný pokec s vámi. Jitka Kašíková (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
Kordulka 23. 8. 2016, 8:37
Časem se s tím smíříte, šok to jo ,ale jsou horší věci (F)
adamito 22. 8. 2016, 18:27
*-) *-)

Kategorie