Zobrazit přihlášovací formulář
Anekar

Náš zákazník, náš pán

Náš zákazník, náš pán

Zde na Mimibazaru je také spoustu prodejců. Jsou tací, ze kterých ochota přímo čiší a pak jsou takový, kteří místo, aby poskytli svým potencionálním zákazníkům všechny informace, raději rovnou napíší, že zboží nepřeměřují, neuvádějí, že nemají zboží skladem apod. Obcházejí zákon tím, že neumožní zboží vrátit.

Dnes jsem dcerám chtěla v jednom nejmenovaném obchůdku nakoupit crocsy. Nejsou to nejlevnější boty, i když uznám, že prodejce měl cenu víc než lákavou. Přesto se obchod neuskuteční. Proč? Prodávající není ochotna zjistit délku stélku, protože boty nemá fyzicky u sebe. Já zase nejsem ochotná,  pátrat po internetu jakou velikost dceři koupit. Boty koupím tam, kde mi informace rádi podají.

 

Máte také podobné zkušenosti jako já?

1.0
Publikováno , přečteno 1845x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

evicela 3. 10. 2016, 14:53
ano takových pseudoprodejců je tady hodně, ale i hodně těch poctivých , ochotných. Mě zase vytáčí doběla lhavé informace o zboží a snaha některých lidí prodat kdejaký onošený hadr a rozpadající se boty div ne za cenu nového zboží, říkám si co je to za lidi ,ano nemusím kupovat(taky nekupuju) ale ta drzost a oprsklost mě vytáčí
duha10 2. 10. 2016, 22:44
Dobrý večer, zkušenost naštěstí nemám, ale ihned po přečtení takto znějícího inzerátu, nenakupuji neboť mé právě spolehlivě odradí ta deklarovaná neochota, pak hledám jinde.

Kategorie