Zobrazit přihlášovací formulář

Hedvábný šátek - Ten pravý luxusní doplněk!

Hedvábný šátek - Ten pravý luxusní doplněk!

Proč hedvábný šátek?

Představte si dárek, který je multifunkční a navíc vypadá luxusně. Přesně tím je hedvábný šátek. Znáte jiný doplněk, který by dokázal vypadat pokaždé jinak?

Nejen, že existuje nespočet způsobů jak originálně šátek uvázat okolo krku, tento doplněk se bude skvěle vyjímat i ležérně obtočený na kabelce nebo kolem kalhot jako elegantní pásek. Fantazii se meze nekladou, vytvořte si z šátku jedinečný náhrdelník, jednoduchý top nebo stylovou pokrývku hlavy.

 

Vzory

Hedvábné šátky mohou být zcela bez vzoru v jedné barvě nebo naopak v kombinaci několik barev. Pokud chcete investovat do jednoho šátku, nebojte se výraznějších vzorů. Tím, že většina šátků má z každé strany jiné odstíny z jedné palety barev, získáte najednou několik šátků v jednom. Bude jen na Vás, jak si ho uvážete a jakým barvám dáte zrovna příležitost vyniknout.

 

Materiál

Pravé hedvábí nenahradí žádný syntetický materiál! Ten pocit, když kolem krku necháte splynout elegantní šátek, je prostě k nezaplacení. Zde se vyplatí si připlatit za šátek, který byl vyroben v Itálii, protože právě hedvábí zpracované zde, je kvalitně potištěné a se správnou péčí Vám opravdu vydrží po celé roky.

 

Velikost

Je na Vás, zda si oblíbíte šátky menšího rozměru - většinou 40 x 40 cm nebo dáte přednost větším - kolem 65 x 65 cm. Osobně volím spíše velký, protože vynikne krásný potisk a také s uvázáním si můžu více vyhrát. Pokud ale hledáte jen malý detail, který by dodal pomyslnou tečku celému outfitu, volte menší rozměr a uvažte si ho třeba na ucho kabelky nebo na zápěstí.

 

Bonus

A poslední tip na závěr! Kvalitní hedvábný šátek unosíte denně, bude Vám i když zhubnete nebo ztlousnete a navíc nikdy nevyjde z módy!

 

Bella Ispirazione

Siena

3.0
Publikováno , přečteno 3179x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie