Zobrazit přihlášovací formulář
.()

Módní inspirace z Itálie

Módní inspirace z Itálie

Včera jsem pro inspiraci surfovala po italském módním serveru a narazila jsem na tuto kabelku. Přeskočila jiskra :-) Kabelku si upletu, až bude hotová, vystavím foto. Jen barevná kombinace bude trochu střídmější. Základ upletu klasicky hladce, použiju mojí oblíbenou přízi Yetti. Chtěla jsem tmavě šedou, ale odstín co chci nemají, tak zvolím asi šedo černý základ. Vyrobím i ty bočnice, aby měla kabelka tvar. Nahoře zapínání na patentky. Bambulky udělám kávově hnědé, tmavě fialové, šedé, nevím jestli bych se měla pustit i do béžové a moc by se mi líbila ještě tmavě zelená. Mají i odstín tmavě vínové, tak by to bylo také pěkné oživení. Uvidíme. O víkendu se do toho pustím :-)

Míša Zachová

0.0
Publikováno , přečteno 1961x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

verkazak 27. 11. 2016, 12:51
Moc , moc se těším na vaši tašku. Nevím jestli bych našla odvahu nosit jí, ale člověk nikdy neví. Ať se vám dílo vydaří.
Zrušený účet 9. 12. 2016, 19:19
@ Vlny už jsem nakoupila - nakonec to bude trochu jiné barevné provedení než jsem psala původně. Ale teď musím doplést šálu co mám jako dárek k vánocům, tak po vánocích začnu. Plánů spousta, jen mít víc času :-)
dannella 7. 11. 2016, 15:56
To vypadá zajímavě, taky mám vyhlídnuté nějaké nápady na Pinterestu. Na obrázku je kabelka háčkovaná , ale mně se víc líbí pletené, jenže ty se hodně natahují . At se povede a rádá se podívám na tu vaši (F) (L)
GabcaK 7. 11. 2016, 10:22
Míšo těším se na foto (Y) Já se chystám na kobereček z bambulí, dceři do pokoje, tak jsem zvědavá :-) Tak ať se dílo zdaří (F)

Kategorie