Zobrazit přihlášovací formulář

Jaro je tady, proto se nebojme barev!!!

Jaro je tady, proto se nebojme barev!!!

Jaro je zde...tedy alespoň doufám, protože i když počasí ještě neukázalo svojí sílu na plný plyn, tak zahrada začíná kvést a přichází nejhezčí část ročního období, která každoročně přináší veliký úklid šatníku a botníku. Třídím oblečení své, dětí, uklízím všechno co se dá...od oken přes šuplíky.... Jaro je zkrátka taková očista a s ním i každý rok přichází potřeba pořídit si něco nového, jiného, neokoukaného a hlavně BAREVNÉHO!!!

Když se rozlédnete po ulici tak vidíte většinu žen v černých, šedých a nebo modrých věcech. Já osobně trpím celou zimu, protože je všude šedo a černo....Málo kdo se nebojí barev a přitom je to taková škoda. Barvami se dá naladit i jiná nálada....Můžete lidem i ledaco signalizovat.... Jeden z mých bývalých kolegů velmi dobře věděl, že když jsem přišla v červených šatech do kanceláře, tak jsem nešla po práci ihned domů, ale čekala mě večeře nebo rovnou párty. Správně zvolený outfit by měl být promyšlený dopředu a hlavně zkombinovaný tak, aby se v něm žena cítila nejenom pohodlně ale působila sexy a neztratila svoji ženckost. I u kočárku, nebo s dítětem na pískovišti se dá vypadat pěkně.

Každý muž se vrací radši domů když ví, že ho tam nečekají vytahaná trička nebo tepláky....jejichž odstín se již nedá přesně rozpoznat.

Proto dámy, buďme krásné PŘEDEVŠÍM pro nás osobně, ale i pro naše okolí. Pro naše manžely, děti, kamarádky a známé a nebojme se barevnosti. Jaro je pro barvy přímo určené a proto když né nyní, tak kdy jindy zkusit změnu!!!

0.0
Publikováno , přečteno 1149x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie