Zobrazit přihlášovací formulář

Mysleme na dovolenou a letní outfity včas !!!

Mysleme na dovolenou a letní outfity včas !!!

Zní to sice bláznivě, jelikož venku nám možná ještě napadne i pár centimetrů sněhu, nicméně je zapotřebí již nyní přemýšlet o "letní povinné výbavě" každé moderní ženy. Dost často se "odbýváme" s tím, že na zahradu nebo na chalupu stačí ty staré šortky a tričko.... ale není to pravda. Nemusíme mít nutně luxusní drahé značkové oblečení, postačí nám i něco z běžné konfekce a hlavně pár nápadů co s čím zkombinovat....a najednou je tu krásný letní outfit plný barev a fantazie, který nám ubere pár kilo, rozzáří úsměv na rtech a hlavně vykouzlí třeba i po letech pochvalu od manžela či okolí.
Dost často slyším z úst mých sousedek, to pro mě není, mě tady stačí na to trhání plevele ty staré tepláky (co pamatují minulé století), k moři stejně nejedeme...tak proč bych nakupovala.
Ale dámy pozor!!!V tom je právě ten háček, proč se třeba náš manžel otočí za jinou.... není nutné jezdit do zahraničí...dovolenou trávíme i u nás, ale ať jedeme kamkoliv, tak bychom měli myslet na náš outfit.

Proto již nyní přemýšleje o Vašem rodinném programu přes letní prázdniny a pokud Vás čeká cestování kamkoliv....zkuste si nakombinovat pár hezkých nových kompletů ve kterých překvapíte a oslníte. Jestli si myslíže, že nakoupíte na poslední chvíli, tak POZOR - takové to hala bala něco k něčemu možná, ale promyšlený komplet, který Vám bude ladit od cardiganu po tenisky zabere buť více času a přípravy dopředu a nebo naopak na poslední chvíli bude stát vyšší než povolenou částku....

V červenci prolítnou obchodními centry a butiky vlny slev, do kterých se z 80% dává zboží z loňského roku, kterého se obchodník nestačil zbavit. Neříkám že je to pravidlo, ale většinou to tak bývá. Kdo si myslí, že koupí "lépe" ve slevách, tak si dost často naběhne a na poslední chvíli pak schání něco, co bylo ke koupi před měsícem či dvěma a jaksi se mezitím vyprodalo....

PROTO DĚVČATA - neváhejte a laďte se s předstihem, kdy není problém cokoliv vrátit a vybrat náhradní variantu. Ráda se s Vámi podělím o své poznatky. Květen není jen "lásky čas", ale je to i měsíc určený k přípravě na letní sezonu!!!

Takže hurá do toho!!! 

5.0
Publikováno , přečteno 1667x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie