Zobrazit přihlášovací formulář

6 tipů, jak dosáhnout hustých a dlouhých řas

6 tipů, jak dosáhnout hustých a dlouhých řas

Oční řasy jsou svojí stavbou a složením podobné chlupům a vlasům. Chrání oko před vniknutím jemných částic, např. nečistot, prachu či malého hmyzu a zabraňují tak jeho poškození. Výrazné řasy umocňují oslnivý ženský pohled, o který se líčením ženy snaží už od pradávna.

Čím si řasy ničíme?


Řasy každodenně dobrovolně zatěžujeme vrstvami řasenky, které jim ubírají na kvalitě. Vystavujeme je slunci, zimě či špatnému životnímu prostředí. Některé z nás dokonce propadly trendu prodloužení řas metodou lepení. Po nějaké době používání nekvalitní řasenky, nebo prodlužování se může stát, že řasy výrazně zeslábnou a začnou vypadávat. V této chvíli je čas na důkladnou péči, která má několik jednoduchých pravidel.
 
odlíčení


Odlíčení každý večer je základ. Pořiďte si speciální přípravky, které zaručí dokonalé a jemné odstranění líčidel z očních partií. Součástí odličovačů jsou nejrůznější vyživující látky, např. vitamín A, E, F, kolagen, ceramidy či výtažky z aloe vera, které zpomalují proces stárnutí a zabraňují lámání řas.

výživa


Vyživovat můžete pomocí ricinového či panenského olivového oleje (lisovaného za studena), který vetřeme po odlíčení do řas. Při večerním ošetření pleti můžete také vetřít až ke špičkám řas krém, sérum nebo emulzi. Dejte si však pozor, aby přípravek nevnikl do oka.
 
Doma se neličte


Doma nebo ve volných chvílích dopřejte řasám odlehčení a neličte jejich vůbec, nebo jen průhlednou výživnou řasenkou.
 
náprava škod


Pokud dojde k poškození, lámání nebo ztrátě řas, je třeba doplnit vitaminy, především betakaroten, vitamin E, B-komplex, B12 a panthenol. Existují také speciální séra na růst a zahuštění řas. Zvolte přírodní sérum bez konzervantů (parabenů), jehož účinek je skutečně prokázán (ověřené účinné látky, klinické studie atd.). K dosažení účinku růstových sér musíte být pečlivá a trpělivá. Při každodenní aplikaci se výsledek dostaví sice až po dobu jednoho měsíce, ale budete nadšená. Četla jsem hezkou recenzi na známou řasenku, ale zatím jsem nevyzkoušela. Pokud máte zkušennost s výživovým sérem, budu ráda, když dáte vědět, jak jste byla spokojena..Můžete se taky podívat na další rady.
 
Kdy sérum můžete použít?


- Pokud chcete mít vlastní řasy krásné, husté a dlouhé.
- Jako výživu pro vlastní řasy při prodlužování metodou lepení.
- Jako regeneraci pro vlastní řasy po prodloužení metodou lepení.

 

A jaké jsou Vaše tipy ? :)

3.0
Publikováno , přečteno 3436x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie