Zobrazit přihlášovací formulář

JAK SI DOKONALE "ZAPRASIT" AUTO ZA 7,-KČ

JAK SI DOKONALE "ZAPRASIT" AUTO ZA 7,-KČ

JAK SI DOKONALE "ZAPRASIT" AUTO ZA 7,-KČ MOŽNÁ I ZA MÉNĚ :-)

URČITĚ MÁ KAŽDÝ OSVĚDČENÝ NÁVOD :-)

BYLA JSEM SE SYNEM U DOKTORKY A KDYŽ JSME ODCHÁZELI, CHTĚL KOUPIT HORKOU ČOKOLÁDU Z AUTOMATU. TAK JSEM MU JI KOUPILA, JE TO PRO NĚHO TAKOVÉ SUPER ZPESTŘENÍ, ZNÁTE TO, SÁM SI NAHÁŽE DROBNÉ A ZMÁČKNE KNOFLÍČEK.

KDYBYCH VĚDĚLA, CO MĚ ČEKÁ, NEKOUPILA BYCH JI...

SAMOZDŘEJMĚ BYLA TEPLÁ, TAK SI JEN TAK USRKÁVAL PĚNU. NASTOUPIL DO AUTA, PŘIPOUTAL SE A ČOKOLÁDKU SI DAL DO STOJÁNKU. VYJELI JSME. HNED ZA CHVILKU SLYŠÍM, MAMÍ, JÁ JSEM SE POLIL (SAMOZDŘEJMĚ I POTAH SEDAČKY A AUTOSEDAČKY....)

TAK JSEM MU ŘEKLA, ABY MI TU ČKOKOLÁDU HNED PODAL, JINAK BUDE VŠUDE....

JENŽE ZNÁTE TO....PODÁVAL MI JI ZA JÍZDY A ZROVNA KDYŽ JSEM SE NATAHOVALA S ČOKOLÁDKOU ZPĚT, MUSELA JSEM PRUDČEJI ZABRZDIT...TAKŽE JSEM SI POLILA RUKÁV A JEŠTĚ LOKETNÍ OPERKU A ČÁST SEDADLA SPOLUJEZDCE. JENŽE TO BOHUŽEL NENÍ VŠE...JAK JSEM JI RYCHLE POLOŽILA DO MÍSTA PRO KÁVU U ŘADÍCÍ PÁKY, TAK TEN KELÍMEK BYL UŽ ŠPINAVÝ ZE VŠECH STRAN A TAK ZAŠPINIL I TEN PROSTOR PRO ODKLÁDÁNÍ KÁVIČKY, CO SE TAK ŠPATNĚ ČISTÍ.....NO HRŮŮŮŮZA, JELIKOŽ MÁME AUTO UVNITŘ STÁLE VYPÍGLOVANÉ A TEĎ TOHLE...TAKŽE PO PŘÍJEZDU ZAČALO ČIŠTĚNÍ, KTERÉ TRVALO HODINU A SNAD NEBUDOU FLEKY NIKDE VIDĚT...OBLEČENÍ VEM ČERT, TO UŽ JE V PRAČCE,ALE TY POTAHY....

ZLATÝ DROBÍCÍ ROHLÍK :-))

2.6
13×
Publikováno , přečteno 2942x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Nadys 3. 10. 2015, 13:45
*-) (smich) (smich) malé písmenka taky nefungují? *-)
voňásek 3. 10. 2015, 8:06
,-)Jako nic ve zlým, ale mě by nikdy, fakt NIKDY nenapadlo dávat dítěti do auta takový nápoj. Nemám to ráda ani u nás dospělých. Když kávu do auta, tak jedině s víčkem.
Dan.ka 2. 10. 2015, 17:21
A proč jste si ji tam přendavali sem tam? *-) .....samozDřejmě ,-)
crhakp 2. 10. 2015, 14:41
samozDřejmě...je to Vaše chyba....dát dítěti nápoj, rozjet se.... :-|
Marci75 2. 10. 2015, 8:00
Úplně to vidím - dítě smutné, že tu čokoládu nemělo a k tomu to složité čištění auta. Náš malej (když byl malej, ale možná i teď) dokáže zaneřádit auto i rohlíkem tak, že jsou potahy zralé do čistírny +o( Příště - nepoužívejte CapsLock, opravdu se to špatně čte (F)
Any M. 1. 10. 2015, 20:26
Jo, jo souhlasím se zlatým drobivým rohlíkem - u nás v autě je pořád borčus tam by to manžel asi ani nepoznal, ale můj táta teď již hrdý dědeček má a vždy měl auto "voňavku" tam se občas bojím svoji Tygřici jen vložit do sedačky... ale je vtipný že co já jako dítě neměla dovolený tak vnoučátko už směle může - mě by zabil kdybych si dovolila v jeho autě otevřít pití nebo nedej bože i něco jíst ...
cipofka 26. 9. 2015, 18:58
Škoda CAPSu, nedočetla jsem, nedá se to...

Kategorie