Zobrazit přihlášovací formulář

Homeopatie a chřipka

Homeopatie a chřipka

Máme chřipkovou epidemii. Co na chřipku? Ano, Oscillo pokud máte příznaky klasické chřipky. Kdyby tento lék nepomohl. Napište mi, najdeme lék přesně podle Vašich symptomů.

Věčné a nyní aktuální téma:
Homeo a nachlazení, virozy a chřipka
Četné dotazy maminek - zda užívat oscillo preventivně jak výrobce doporučuje jednou týdně jednu tubu?
Z pohledu výrobce zcela nepochybně užívat. Z pohledu konstituční homeopatie zcela jistě neužívat.
Oscillo je lék z kachních jater a srdce (tedy spíše z jater a srdce pižmovky), ten má svůj vlastní obraz nemoci, z dosavadních informací a zkušeností pomáhá výborně na klasický účebnicový chřipkový stav - bolest celého těla, schvácenost, horečka, suchost bez výtoku z nosu....Takže ne na nachlazení, virozu (resp. musela by vypadat jako klasická chřipka). Na nachlazení či virozu (a další rýmičky a kašlíky) jsou desítky jiných krásných léků Aconitum, Bryonia, Beladonna, Ferrum phosphoricum, Gelsemium, Eupatorium....
Jak víme, každý homeopatický lék umí léčit to, co má ve svém obraze(popisu empiricky vyzkoušeném). Tento obraz se zjištuje tak (proving léku), že se zdravým jedincům podává pár kuliček konkretního léku v potenci 30 a čeká se, co to s nimi udělá. To, co s nimi udělá, umí také léčit. Takže, pokud my si budeme dávat preventivně oscillo, může se stát, že lék v nás vyvolá stejné příznaky, které umí léčit. Na další komplikovanější rozbor by bylo, co nám vlastně proving přinese, že ve své podstatě neublíží (možná posílí organismus? ale život nám znepříjemní zcela jistě) Pokud se někdo chce stát proverem, nechť se raději svěří do rukou odborníka, který se zkouškami léku zabývá a možná za to dostanete i zaplaceno. Všichni, kdo si dávaji oscillo jsou vlastně takoví dobrovolní proveři.
Další věc důležitá u oscilla je jeho vysoká potence 200K. Takto vysoké ředění většinou nedávám ani u konstitučního léku, často začínám potencí 30 C. A takto vysoká potence už může ve zdravém organismu ledacos nadělat.
Pokud nejste vůbec v homeopatii orietnovaní a chcete přeci jen oscillo dlabat, doporučuji začít, až při prvních příznacích výše popsané chřipky event. pokud v rodině takovou chřipku někdo má. Dávkování - stačí nasypat granulky množství, co se vejde do víčka (takto tomu bylo i dříve v příbalovém letáku, ale nějaká chytrá hlava vymyslela, že se bude podávat celá tuba, aby byl větší business. Ono 30 jednogramových dávek stojí 650 Kč, pokud jedna dávka bude pár granulek ve víčku, tak máte toto balení oscila na celý život pro celou rodinu).

5.0
Publikováno , přečteno 1019x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie