Zobrazit přihlášovací formulář

Glukánek - testování

Glukánek - testování

Díky Mimibazaru máme možnost testovat sirup Glukánek. 

Glukánek je sirup pro děti již od 1. roku s pomerančovou příchutí, který obsahuje přírodní betaglukany kvasničného původu s garancí čistoty min. 80%.

 

Betaglukany jsou látky, které mají schopnost aktivovat složky imunitního systému a tedy ovlivňují i odpověď imunitního systému.

Jedná se o strukturální komponenty buněčných stěn bakterií, sinic, řas, kvasinek a hub, nacházejí se i v zrnech obilovin. Primárním zdroj kvasničních betaglukanů  v Evropě a USA je xymozan z kvasnic využívaný v pivovarnictví a pekařství.

Přídavné látky v sirupu jsou fruktóza (ovocný sirup), kyselina citronová (regulátor kyselosti), karboxymethylcelulóza sodná sůl (stabilizátor), aroma (pomeranč), purifikovaná voda.

Sirup mám pro syna r. 2014.

Na začátku testování byl syn lehce nachlazený, měl rýmu a kašel. Sirup užívá asi týden a za tu dobu došlo k mírnému zlepšení. Vzhledem k tomu, že je to doplněk stravy a nejedná se o lék, nelze za tak krátkou dobu soudit účinnost.

Sirup má pomerančovou příchuť a je sladký, je to jeden z mála sirupů, který synovi chutná, má od malička hodně negativní přístup k polykání léků, ale tento zvládal dobře. Navíc i denní dávka je malá - 1 lžička, popř. 3x denně., což je pro malé dítě určitě lépe.

Za testování moc děkuji a doufám, že výhledově budu moc říct, že sirup zabral a nemoci se budou mému synovi vyhýbat.

.

 

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 393x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie