Zobrazit přihlášovací formulář

Glukánek

Glukánek

Mám 2 syn, starší se narodil v roce 2010 a tím, že byl první dítě v širokém okolí, nepřicházel do kontaktu s bacili, první mini rýmu tam prodělal v 15 měsících, opravdu nemocný byl až ve 21 měsících a to s laryngitidou.

Do školky šel ve třech letech a ani po nástupu nezačal nějak často marodit.

Zato mladší syn je nemocný od malička, prošel spousty vyšetření (potu, alergologie, imunologie, etp.). Všechny výsledky byly v p ořádku, některé testy absolvoval dokonce 2x. Závěr: syndrom staršího sourozence ve školce, kdy sourozenec přijde domů s rýmo, do druhého dne je v pohodě a mladší onemocní na delší dobu.

Vyzkoušeli jsme toho hodně, účinné se mi zdály enzymové preparáty, problém ovšem nastal po cca 3 týdnech užívání, syn je přestal zvládat polykat, bere se jich hodně, vadilo mu to a nezvládl je spolnout. Vyzkoušeli jsme Vivobit a podobné preparáty, dodaly vitamíny, ale nemocnost nezmenšily.

Imunolog nám doporučil rybomunil. Syn bere  4 měsíčně, ale nyní při třetí sérii, má opět problém s polykáním. :-(

S babičkou jsme zkoušeli sirup z rakytníku, sirup z bezinek, vše jsem vždy ráno dávala na lžíci, syn si začal stěžovat, že je to moc sladké (normálně je sladkomil :-)

Zkusili jsme tedy 3 lahve rakytníkového sirupu ze zdravé výživy.

Další stupeň byla dovolená u moře, prvně jsme ji absovovali na konci října, strávili jsme 2 krásné týdny v Řecku a syn opravdu do dubna nebyl nemocný! Zato další zimu opět promarodil. A tak jsme se i letos rozhodli jet k moři, z důvodu školní docházky, na konci sprna na 3 týdny. Věřím, že mu moře pomohlo, dovolenou si moc užil, ale nemocný byl v říjnu i v prosinci, vždy se jedná o 3 týdenní zadní rýmu s ošklivým kašlem. Takže když nám došla informace, že budee testovat Glukánek, měli jsme obrovskou radost! Glukánek je doplněk stravy pro děti od 1 roku obsahující přírodní betaglukany s pomerančovou příchutí. Neměli jsme s ním žádnou zkušensot. Glukánek jsem vyzkoušela na obou synech.

Starší syn 8 let byl právě nachlazený a s Glukánkem měl rychlejší průběh. Nachlazení tak trvalo jen 5 dní. Společně s Glukánkem užíval ještě Mucosolvan, vše na radu lékařky.

Mladší syn se bohužel antibiotokům nevyhnul, ale díky Glukánku měl pravidelný přísun vitamínů. Na radu dr bral erdomed, klacid a Glukánek.

Glukánek oběma chutná a sami se ráno připomínají o svoji dávku. Dle rady lékařky je potřeba užívat alespoň 3 měsíce, aby se eliminovala častost onemocnění. Uvidíme na jaře, zda pomohl, já pevně věřím, že ano.

Doporučuji a budeme kupovat i nadále.

 

Děkujeme za možnost testování.

0.0
Publikováno , přečteno 683x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie