Zobrazit přihlášovací formulář

Testování Omega-3 Omega Marine Family

Testování Omega-3 Omega Marine Family

 Jsem ráda, že jsem se mohla zůčastnit testování doplňku stavy OmegaMarine Family.

Chtěla jsem doplněk vyzkoušet já (43let) a také jsem jej chtěla po svou dceru (8 let).

Dcera bohužel jí velmi málo ovoce a zeleniny a já bych tímto doplňkem ráda posílila její imunitní systém, protože v zimním období mívá často rýmu a kašel.

U sebe pozoruji poruchy paměti a to tak, že si nemůžu najednou vzpomenout na jméno známého herce, příjmneí kamarády, název známého filmu atd. Později, kdy už to nepotřebuji vědět si nakonec vzpomenu, ale ve chvíli kdy to právě potřebuju mě má paměť zradí. Jsem zvědavá jestli s tímto mi Omega-3 pomůže.

Měla jsem očekávání tvrdých cucacích tobolek, ale OmegaMarine Family jsou měkké kapsle ve tvaru rybičky s tekutým obsahem. Jejich vůně je ovocná tuti fruti a barva zlatá. Po vložení do úst cítíte ovocnou chuť. Možná trochu chemickou, ale to se zdá jen na začátku. Po chvilce ale praskne obsah kapsličky a vy máte na jazyku tekutinu u které jen z kraje a jen lehce cítíe příchuť rybího tuku a máte pocit, že v ústech se vám vylil olej.Pak je už chuť neutrální a na jazyku už zůstane jen lehký pocit škrobu. To jsou pocity při užití prvních kapslí. Pak si na chuť člověk lehce zvykne.

Dceři kapsle nechutnají. Měla užívat dvě denně, ale sníst dvě po sobě je pro ni nemyslitelné. Tak má jednu ráno a jednu večer. I když je užívá už týden pořád je to pro ni problém. Ale snad si zvykne. Pro mě je to ideální způsob jak dodržet svou denní dávku Omega 3.

5.0
Publikováno , přečteno 704x

Kategorie