Zobrazit přihlášovací formulář

Testování OmegaMarine

Testování OmegaMarine

Přihlásila jsem se s dětmi do testování  Omega Marine family.

Já jsem kojící mamka 1,5 leté holčičky a mám další starší děti 13 roků chlapce a 11 roků dívku. Omega Marine family bereme druhý týden, já nemám žádný problém s chutí rybiček připomíná mi to zubní pastu Perličku co znám z mých dětských let a syn také nemá s užíváním žádný problém.Holčině rybičky nechutnají tak jsem druhý den navrhla jestli by si je nemohla zapíjet a od té chvíle s tím také nemá žádný problém.
Kdysi jsem měla na vyzkoušení také od této firmy měsíční balení.

Nedokážu v tuto chvíli zhodnotit účinky, ale věřím v přínosnost, protože u nás moc ryby nejíme  pouze tak trochu rybí prsty občas a ve školní jídelně také moc ryby nemají.Minulý týden jsem se cítila vyčerpaně, protože jsem byla opět nastydlá a tak přišlo vhod začít zdravěji více ovoce a také s Omega Marine family, tento týden už se cítím v pořádku, dokonce jsme dnes byli s dětmi v plaveckém bazénu :-)
Snažím se nebrat žádné léky když ještě kojím malou. Někdy Paralen když se fakt cítím pod psa. Pouze mám doplněk stravy s Anýzem a fenyklem na podporu kojení a teď tedy "rybičky" jak jim tak říkáme doma.

Musím říct, že testovat jsem vydržela pouze já, můj syn už také zapomíná na "rybičky". Chřipkové období minulo tak není už takový důvod a paprsků sluníčka přibylo....Je mu třináct a už si tolik nenechá mluvit do duše.

Já nezapomínám, protože stále kojím tu naši malou, která, i když má 22 měsíců, se kojení nechce jen tak vzdát.
Myslím, že tím,že beru "rybičky" dělám dobře nám oběma. Vigantol co jsem dříve malé dávala už není k sehnání a stávalo se, že nám stekl z prsa a bylo po vitamínu a  tady je navíc i vitamín A a E. Jsem ráda, že něco dělám i pro své zuby a kosti přece jen jsem starší mamka už je mi 44  roků tak myslím, že je to kojení větší zátěž pro tělo. Tak je budu brát i dále.Dcerka 11-ti letá, té moc nechutnala chuť  "rybiček" tak je ze začátku zapíjela, ale také už na ně nevzpomene, cítí se fit a myslí, že je nepotřebuje. Byla bych raději kdyby je brala, protože za poslední dobu rychle vyrostla a má už nohu skoro jako já, dokonce jsme si koupily stejné boty nedávno i stejnou velikost :-).

 

 

5.0
Publikováno , přečteno 531x

Kategorie