Zobrazit přihlášovací formulář
.()

Testování KetoMix

Testování  KetoMix

Jak jsem se k testování dostala?

Snad asi i omylem. Ne že bych nepotřebovala nějaké to kilo dát dolů, dokonce bych řekla, že by to chtělo víc než jednu desítku kil, asi i dvě desítky, ale nebrala jsem to přímo jako žádost o testování.

 Když jsem totiž četla některé negativní příspěvky okolo této diety a některé až docela příspěvky vysloveně zlé a útočící, tak jsem nechápala, proč hned někdo odsuzuje a až na některé je zlý.  Tak jsem napsala, že bych do toho také klidně šla, že mám z okolí pozitivní zkušenost. A to takovou, že dotyčná dala dolů pár kilogramů a že jí to namotivovalo a i po ukončení braní Ketomixu se začala stravovat jinak a že žádný jojo efekt se u ní nedostavil. Brala jsem to spíš tak, že bych se nebála té diety, že když se člověk pak snaží, že to mít jo-jo efekt mít nemusí.

 Protože s odpovědí zda-li se testování zúčastním či nebo ne a měla jsem ještě doplňující dotazy, tak se to protáhlo a teď jsem ve fázi očekávání balíčku.............

 

Tak balíček 30. května dorazil a  v pátek - 31. května 2019 jsem tedy začala. Vyšlo to dobře, na víkend. Váha ráno ukázala 86,3 kg.

1. týden utekl a máme tu opět pátek. Váha ráno po probuzení ukázala 83,2 kg, tedy o 3,1 kg méně.  Po týdnu mohu konstatovat, že něco z Ketomixu mně chutná, něco méně a něco vůbec. Oblíbila jsem si koktejly. Dělám je do ledové vody a mnohdy přidávám ještě led. Chutnají mně i oba druhy omelet, do "těsta" přidávám rozmačkaný česnek a bylinky a plním je nějakou náplní ze žampionů, cukety, paprik a dochucuji z natí z čerstvé cibulky. Polívku jsem vzala na milost, je jedno kterou, moc zázraků s nimi nedělám, pouze přidám pažitku, nať z cibule nebo petrželku. Palačinku jsem dělala jen jednou, zatím nevím, čím bych jí naplnila. Ale co vůbec nemusím, tak jsou kaše. Ani jedna příchuť mně nechutná, a to jsem je snažila dochutit skořicí a mandlemi.

Nárůst únavy zatím nepociťuji stejně tak jako např. bolest hlavy, nevolnost, křeče aj. Bála jsem se večerních chutí, že jim neodolám, ale i tohle je v pohodě, žádné se nedostavují a hravě zvládám i rodinné grilování. Horší je to u mě s tím, abych do sebe dostala alespoň 1,5 l tekutin. Nikdy jsem pitný režim nedodržovala, většinou mně stačila jen káva. Tu jsem teď  ze svého jídelníčku vyřadila a ani mně neschází. A se zeleninou je to také horší, půl kila ani náhodou, jsem ráda když za den dám jednu papriku a kus okurky, další je pak v těch náplních v omeletách. Ale žádné problémy s trávením nepociťuji, takže to neřeším.

Hlavním pozitivem při dietě s Ketomixem je to, že člověk má jídlo během chvíle k dispozici a ani na cestách není problém.

2. týden diety je za mnou. V tomto týdnu se váha pohnula o 1,9 kg, celkově je tedy nižší o 5 kg. Osobně to tedy na sobě vůbec nevidím, trochu volnější jsou kalhoty, ale také žádná hitparáda. Ale nevadí mně to, jedu ve fázi F1 a zatím to tak nechám i pro další týden. Koktejly mně chutnají stále, vzala jsem na milost i čokoládovou kaši, kterou dělám řídkou jako koktejl a vypiju ji. Občas si udělám omeletu s nějakou náplní, palačinku jsem si tento týden neudělala ani jednu, zatím stále nevím, čím bych jí naplnila. Občas si dám i polévku dochucenou natí čerstvé cibulky, pažitkou nebo petrželkou. Nic moc nevymýšlím, vyhovuje mně ta nenáročnost přípravy. Předešlý víkend jsem strávila na cestách v přírodě a i zde nebyl problém, stačilo mít s sebou vodu a nadávkovaný koktejl. Nějakou únavu stále nepociťuji, o víkendu jsem dala kolem 40 km na kole a pak asi 10 km pěšmo.

Hlad nemám. Žádné chutě mně nepřepadají, těch hlavně večerních jsem se bála nejvíc.

Přiobjednala jsem si ještě jedno balení omelet, koktejlu a jedno balení tyčinek.

Jsem zvědavá, co přinese další týden.

3. týden bude za mnou v pátek, ale vzhledem k tomu, že už dnes ve čtvrtek odpoledne  odjíždím  zas na celý víkend, zhodnotím ho o 1 den dříve. Váha poklesla o 0,7 kg, celkově 5,7 kg. Cítím se výborně, přestaly mé dlouhodobé problémy s bolestí rukou a nohou, se kterými jsem byla u lékaře, ale nic se nevyřešilo. Jestli je to náhoda a nebo to můžu přisuzovat této stravě nevím, ale omezení cukrů v tom určitě bude hrát svou roli. Takže opravdu jsem spokojená.

Úbytek  za týden není sice moc, ale určitě pozvolnější hubnutí bude lepší než rychlé, třeba pak nebude taková tendence rychle zas nabrat.

Nicméně stále mně nejvíce chutnají koktejly, jedno balení mám přikoupené a určitě u nich zůstanu nadále a mám je v plánu zařadit do svého stravování na snídani i po ukončení diety. Rozhodně to bude lepší než má každodenní ranní návštěva pekárny a nákup koblih a koláčků ke snídani.

Jinak zváštní kreativitou při vytváření pokrmů neoplývám. Pokud si dělám omeletu, buď jen trochu podusím žampiony a na to směs naleju a nebo jsem si 2x omeletu naplnila směsí z cukety, žampionů, zelené papriky a čerstvé cibulky. Polívku jsem měla v tomto týdnu asi jen 2x a tam jsem si přidala jen na ozdobení pažitku. Takže opravdu otázka chvilky.

O víkendu jsme byli od pátku do neděle opět mimo domov. Od rána do večera jsme trávili dny turistikou a nebo na kolech. V baťohu jsem měla zásobu vody na koktejly (už mám 2 šejkry, takže problém s mytím nebyl) a přikoupené tyčinky. Stravovat jsem se mohla tedy bez potíží, necítím tedy vůbec žádné omezení. Ani únavou netrpím.

Teď jsem se rozhodla, že dny, kdy budu doma, začnu běhat na orbitreku, který už několik let v obýváku stojí jen tak ladem, ale nesmí být velká horka, to pak večer je v obýváku neobyvatelno. O prázdninách to bude lepší, budu běhat hned ráno za chládku.

I další týden zůstanu ve fázi 1. Naprosto mně ta rychlá příprava vyhovuje, nemusím nad ničím přemýšlet. Jednotlivé dávky si "nabalíčkuji" do skleniček od pečeného čaje, hodím do kabelky či batohu a jdu.

Jediné s čím mám problém je konzumace zeleniny, vlastně krom náplně do palačinek jí moc nedám. A to přestože kedlubny a okurky už máme vlastní ze zahrádky. Do pití se musím doma nutit, ale ten 1,5 litru dám, pokud tedy započítám i vodu v koktejlech.

Naopak zatím nepociťuji žádné chutě, zvládám na výletech i návštěvy restaurací, kdy ostatní jedí. Vydržím jen s Colou Zero a popř. si dám kafe. Hlad nemám, mohla bych jíst i po delší době, ale ty 3 hodiny dodržuji.

Ačkoliv jsem zpočátku hodně váhala, zda-li do testování jít či nikoliv, už teď musím napsat, že jsem velice ráda, že jsem té možnosti zúčastnit se využila a musím poděkovat paní Lucii Veselé z Mimibazaru, která měla se mnou trpělivost a odpovídala na mé maily.

Dnes je poslední den 4. týdne mého testování Ketomixu. Od minulého týdne jsem zase lehčí o 2 kg, celkově je tedy váha menší o 7,7 kg. Ačkoliv to není na obrázku moc vidět, některé věci, které mně nebyly, už můžu nosit, což samozřejmě potěší. Do jiných budu muset teprve "dozrát". 

Celý týden jsem opět držela F1 a v této etapě mám v plánu zůstat ještě 2 týdny a pak přejít do fáze F2. Stále mně dělá problém zelenina, i když občas už si dám jen tak okurku utrženou ze skleníku a o trochu lépe jsem na tom už s pitným režimem. V tomto týdnu jsem začala běhat i na orbitreku. V těchto dnech je to docela v tomto horku horší, ale až začnou prázdniny, budu běhat ráno, kdy je ještě po noci v obýváku celkem chládek.

Tato dieta mně vyhovuje, nemusím nic vymýšlet, nejraději mám koktejly, občas si udělám i nějakou tu omeletu, na cestách přijde vhod i tyčinka.

Po celou dobu jsem se cítila naprosto normálně, žádná únava mě nepřepadla. Celou tu dobu jsem se nemusela kvůli dietě co se týká pohybu omezovat, čehož jsem se před zahájením bála, protože většina víkendů, často prodloužených, je v přírodě a hodně na kolech od rána do večera. Na cesty jsem si koktejly naporcovala do skleniček od pečeného čaje a pak jen toto odměřené množství nasypala do vody, promíchala a vypila. Koktejly jsem tedy dopředu nepřipravovala, naopak mně chutnaly čerstvě udělané.

Děkuji Mimibazaru, že jsem se mohla testování zúčastnit a firmě KetoMix, že poskytla testovací balíčky. Všem váhajícím mohu jen sdělit, zkuste to, také jsem se obávala chutí, hlavně tedy těch večerních, protože sladké byla pro mě droga, ale tady jsem opravdu myšlenky na sladké vůbec neměla. A hlad mně ani jednou nepotkal. Úspěšně jsem odolávala i nástrahám jahod ze zahrádky, neokusila jsem ani jednu jedinou. I kolem melounu zatím chodím s respektem, že není pro mě.

Nebýt tohoto testování, asi bych se sama do toho jít nikdy neodhodlala. Tak ještě jednou

 

Děkuji, děkuji a děkuji a jedu s KetoMixem dál.............................................

 

 

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 917x

Kategorie