Zobrazit přihlášovací formulář

Testování KetoMix

Testování KetoMix

Samozřejmě bych mohla líp jíst, víc se hýbat..... ALE ...... Už mi není 20 ani 25 a tak hubnutí začíná být složitější a náročnější.

O KetoMixu jsem hodně slyšela, ale není nad osobní zkušenost. Když jsem uviděla odkaz na možnost testování, hned jsem tušila, že zkusím štěstí a pokud budu vybraná, půjdu do toho na 110 % :) Za možnost testování musím velmi poděkovat. 

Je mi 41 let a mám 3 děti (nejmladší má 3 roky), výška 168 a váha 74. Kdysi jsem mívala 58 kg, ale na tu váhu se už asi nikdy nedostanu. Můj vysněný cíl je 64-65 kg. Hlavně si potom tuto váhu držet. Od hubnutí očekávám hlavně nastartování hubnutí, naučení se pravidelnosti v jídle (můj velký problém) a celkové přehodnocení stravování. 

Balíček mi došel v pátek - s testováním začnu v neděli. Musím se na to trochu připravit - nakoupit povolenou zeleninu, pořádně si promyslet co v kolik jíst a které příchutě na co použiji :) 

Držte mi pěsti..... sama jsem na výsledek zvědavá :)

 

 

Po týdnu .... 

První týden F1 mám za sebou a můžu říct, že se cítím dobře. Váha ukazuje 72 kg, což je o dvě kila méně, než na začátku testování. 

Jídla mi docela chutnají. Jsem zvyklá jíst spíš skromně (pečivo, těstoviny, fastfoodová a smažená jídla mi nechutnají). Nejvíce mi chutnají koktejly. Příchutě mi chutnají asi všehny, záměrně se trochu vyhýbám čokoládové příchuti - všeobecně čokoládovou příchuť nemám ráda (samotnou čokoládu ano). Také každé ráno startuji koktejlem. 

Dopoledne si dávám na svačinu kaši - také je střídám. Nápad co si připravit k obědu čerpám z přiložené kuchařky nebo z FB skupiny KetoMix, kde se dá najít spousta informací a inspirací. Nevěřila bych tomu, co se z těch pytlíků dá vykouzlit :) 

Když přicházím z práce, tak už nemám čas ani chuť vymýšlet rychle nějaké jídlo, tak mi opět přichází vhod koktejl a večer si už v klidu opět něco připravím. 

Včera jsem již mohla přejít do F2, ale nechávám tomu pomalý rozjezd, strava mi vyhovuje, cítím se dobře, únava přišla asi 5. den, ale podařilo se mi ji rychle překonat. Někdo popisuje třes, bolesti hlavy..... nic takového mne nepotkalo. Chuť na sladké nemám, celkově chutě na něco jiného, než povolené potraviny nemám. 

Jsem nedočkavá na konec tohoto týdne, jak se bude váha vyvíjet dál.... :) 

Zatím jsem nadšená :)

 

Druhý týden za mnou..... 

Už týden jsem ve F2, ale ne úplně - je den, kdy jím spíš F1, někdy den, kdy jsem spíš F2. Vyhovujeme mi jednoduchost stravy, tudíž se mi F1 docela zamlouvá. Většina jídel mi chutná, tak nemám potřebu do F2 vstoupit úplně. Váha ukazuje - 1 kg oproti minulému týdnu. Takže pořád dobré. Pocit hladu nemám. 

Pořád dodržuji ranní snídani - koktejl - teď jsem ubrala množství příchutě - dávám si jen na špičku lžičky - bohatě mi to stačí. Koktejl také považuji za nejlepší výrobek. Je opravdu super, pokud ho necháte chvíli odstát, zhutní a krásně zhoustne. 

Svačiny mám kaše - dávám si více vody, vyhovují mi řidší (zkoušela jsem i jako koktejl a také celkem fajn). 

Na oběd pořád moje oblíbená dušená zelenina, vaječná placka, nebo palačinka. I palačinku si dělám se zeleninou. V práci jsem si 3 x dala oběd v závodní jídelně, ale máme na výběr třeba kuřecí steak, saláty nebo vaječnou omeletu plněnou zeleninou. Takže krásně dodržmím povolené potraviny. 

Odpolední svačina - to je jen rychlovka, takže opět koktejl. Přemýšlela jsem, že bych si začla kupovat kefíry, ale ještě k tomu nedošlo. 

Večeře tradičně hodně zeleniny, vařené vejce nebo polévka. 

Chuť na pečivo, nebo sladké nemám. Jediné čemu neodolám je trocha jahod. Ale připravit se o spoustu vitamínů ze sluncem dozrávaného místního ovoce nemůžu :)

Snažím se dodržovat pitný režim, což v těchto vedrech naštěstí není problém..... naučila jsem se konečně pít čistou vodu, max. 

Včera jsem přešla do třetího týdne testování, jsem zvědavá, jaké překvapení mi přinese tento týden :)

 

Třetí týden.... 

Ukončila jsem třetí testovací týden. Tento týden mám zatím nejmenší váhový úbytek a to jen - 0,5 kg. Nevzdávám to a budu pokračovat. Musím zjistit, proč to šlo tak minimálně dolů :) Pořád doržuji pravidelnost v jídle - ráno koktejl, svačina kaše (kaše mi začíná docházet - musím vymyslet, co s tím....), oběd již normální - např. kuřecí plátek a zeleninový salát, vepřový plátek se zeleninou....., filé a zelenina, svačina po příchodu z práce je znovu koktejl a večeře nějaká zelenina s mozarellou, vejcem nebo vaječná placka plněná opět zeleninou. Tento týden jsem neměla čas a ani chuť moc připravovat polévky, na ty se dostane ještě tento týden..... Jsem moc ráda za přiloženou kuchařku, bez ní bych byla ztracená :) 

A začala jsem čtvrtý týden.... tak uvidíme, co se bude dít tentokrát :)

 

Poslední týden testování..... 

Mám za sebou poslední, čtvrtý, testovací týden. Tentokrát moje váha ukázala - 1 kg. Z původních 74 kg mám 69,5 kg. Můj cíl je jít na 65 kg a méně :) Celý týden jsem dodržovala F2, Tato fáze je pro mne vyhovující. Stále nemusím moc přemýšlet nad tím, co si dám k jídlu - 3 jídla KETOMIXu a 2 normální jídla. Normální jídla dle pravidel diety. Většinou jsem volila jako běžné jídlo oběd a večeři.  Snídaně a svačinky jsem řešila koktejlem, kaší, nebo rychlou palačinkou. Velkou inspirací mi byla celou dobu kuchařka a FB skupina KETOMIX poradna. Ve čtvrtém týdnu jsem si vše nějak srovnala a začala jsem přemýšlet nad tím, jakým směrem se vydám dál..... rozhodně nemůžu spadnout ke stravě před zahájením diety. 

... Malá ukázka proměny mé postavy :)  Foto vlevo je aktuální a foto vpravo je před testováním. Snad je rozdíl 4,5 kg trochu vidět :)

 

 

 

 

Nakonec bych chtěla poděkovat Mimibazaru za možnost zúčastnit se testování Ketomixu. Měsíc testu byl pro mne velký přínos. S klidným svědomím můžu Ketomix doporučit každému, kdo se chce zbavit "pár" nadbytečných kil.

 

   

 

 

 

 

 

5.0
Publikováno , přečteno 1191x

Kategorie