Zobrazit přihlášovací formulář

PROTEINOVÁ KETONOVÁ DIETA KETOMIX

PROTEINOVÁ KETONOVÁ DIETA KETOMIX

Chtěla bych poděkovat mimibazaru za tuto příležitost a tím to zdravím všechny příznivkyně mimibazaru a diety Ketomix.

Nejdříve něco málo mě.

Jmenuji se Hanka a bude mi 45 let.Mám 1 syna a dvojčata/syna a dceru/.Na manžela nesmím určitě zapomenout.Moje váha ve dvaceti byla 45kg.Tedˇ mám 76 kg,jsem prcek a měřím jen 156 cm.Ty kila přišla tak nějak nenápadně ale řekla bych že nejvíce jsem přibrala po dvojčatech.Pro mě je moc těžké to nějaké kilo shodit protože/ bohužel/ jsem už v tak mladém věku invalidní důchodce.Takže nemůžu ze zdravotních důvodů sportovat/to je mi moc líto/.

Jsem celý den doma a moc ráda vařím a peču/a ochutnávám/pro rodinku a to je ten kámen úrazu/ledničku a špajzku/mám pořád na očích a po ruce.

Pořád tomu nemohu uvěřit že jsem byla vybraná ale je to tak,takže mi nezbývá než zabojovat.Já, která tak miluje jídlo/všechno/ a hlavně sladké.

Rodina mi slíbila že mě podpoří,za to jsem moc ráda/a děkuji/.Dělám to hlavně pro sebe a pro svoje zdraví.Prosím držte mi palce,nebude to pro mě jednoduché.

Za týden se na Vás budu těšit,ráda se s Vámi podělím jak jsem přežila první týden.

Ahoj Hanka.

 

Tak první týden mám za sebou a musím řici,že je to hukot.Nejsem zvyklá tak často jíst a pít.Zelenina je moje noční můra/velice mě nadýmá/.

Nejvíce mi chutná koktejl.Má 6 příchutí.Jsem ráda že můžu zobat různé oříšky/200 g za den/.Nepocituji vůbec žádný hlad ani chut na sladké.Každý den jsem pila 4 kávy denně a ted si dám nejvíce 2.

Unavená také nejsem.Další týden vyzkouším pár receptů z brožury abych si to trochu zpestřila.Výsledek po prvním týdnu je -2 kg.Hanka

 Hezký den,

mám za sebou už druhý týden testování a musím říci že byl o mnoho lepší než první.Už jsem si zvykla pravidelně jíst a hodně pít.Zjistila jsem že mi stačí jenom půl lžičky ovocné příchutě do koktejlu/byl na mě moc sladký/tak jsem si začala přidávat druhou půlku do směsy na palačinky a ejhle hned mám palačinku ze sedmi přichutěmi.

Do omelet hodně přidávám brokolici,papriku,květát nebo žampiony,koření,česnek,pažitku.

U polévek bych uvítala kdyby v balíčku byl větší výběr,je tam jenom 10 zeleninových a 10 sýrových.Určitě by byla dobrá gulášová,brokolicová,hrášková atd.Kdyby bylo více druhů bylo by to lepší.

Kaše si dochucuji strouhanými oříšky a skořicí.

Je zajímavé že nemám vůbec hlad a chut na sladké,jediné co mě ted hrozně láká je ovoce/meloun,jahody/ a za chvíli budou merunky,broskve,nektarinky.To bych si moc a moc dala.Vím že kdybych někdy držela tuto dietu tak by to bylo tak v únoru,březnu.Ale někdo zas ovoce moc nemusí.Já ho mám moc ráda.

Cítím se velice dobře a po druhém týdnu mám dole dalších 1,5kg,celkově 3,5 kg.Je to znát už na oblečení.V pase mám -3 cm,boky-2 cm,stehno-2cm.Necvičím !!

Tak uvidím co přinese 3 týden.Hanka

Ahoj, všechny moc zdravím.

Tak i já mám ukončený 3.týden.Hned v pondělí jsem najela na F2.To je že si mohu dát 2 nizkosacharidové jídla+ 3 jídla KetoMix.Jelikož se vážím každý den tak jsem zjistila že mi žádná deka neubývají.Tak jsem ve čtvrtek najela na F1.Dokoupila jsem si chleba,po něm se mi moc stýsklalo/je moc dobrý/dále jsem si dokoupila tyčinky.Docela mám v tom vedru chut na zmrzlinu.Doma jí nemám a do města moc nejezdím,tak je to dobrý.Do kafe jsem si koupila nízkotučné mléko.Voda mi problém nedělá,tu já piju celý život,sladký pití nevyhledávám.Do koktejlů si přidávám led,krásně ochladí.Upřímně mi zelenina leze už i ušima,ono je to tak že já jí nikdy moc nejedla,ted se musím vyloženě nutit.

Po třetím týdnu mám o -0,5kg méně.Celkově 4kg.Potřebovala bych ještě 2 kg dolu tak uvidím po čtvrtém týdnu.Jestli se mi to nepodaří,určitě pojedu ještě dále.

Mějte se hezky Hanka.

Ahoj,všechny moc zdravím.

24.6.jsem ukončila 4 týden diety s KetoMix.Po tomto týdnu mám zase o 0,5kg méně.Možná se to bude zdát někomu málo ale mě to vyhovuje ,že to není tak velký skok a neodrazilo se to na mojí psychice.Celkově za 4 týdny jsem zhubla 4,5 kg.Nejvíce je to znát v oblasti břicha.Musím říci že hned v úterý jsem snědla celou mísu jahod/to byla lahoda/jo ovoce to mi opravdu chybělo.Ve středu jsem zase najela na stravování po 3 hodinách,to mi vyhovuje.Od zeleniny si na chvilku odpočinu.Jelikož ještě potřebuji zhubnout tak jsem si slíbila že si dietku naordinuji v listopadu a další v dubnu.Kdybych ještě zhubla 9 kg byly bych už spokojená.

Ráda bych napsala těm kdo ještě váhá jestli do toho jít nebo ne.Tak určitě to zkuste,protože jak moje děti řekli"že když jsem to dokázala  já tak to dokáže už každý".

Protože není jídlo které by mě nechutnalo,o to je to těžší.Nějaký sport by k té dietě byl také fajn,určitě by se více hublo.

Loučím se s Vámi a přeji všem krásné léto.Hanka

 

 

Konečné foto 

3.0
Publikováno , přečteno 1017x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie