Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Lu

0124....to vážně? Asi bych měla nahlédnout do numerologie

0124....to vážně? Asi bych měla nahlédnout do numerologie

"Ty jo, všimla sis? Ty jsi 21.4. a Tvůj taťka odešel 24.1." slova kamarádky, která mi nasadila setsakramentského brouka do hlavy!

 

Ale počkat, to není vše! Maminka odešla 24.10. takže si to shrneme:
narození moje: 21.04.
Maminčin odchod: 24.10.
Tatínkův odchod: 24.01.

Samé 0124? Přijde mi, že to nemůže být náhoda, že oni mi dali tato čísla do života a sami s nimi odešli. Ale náhody nekončí. Na maminčiny narozeniny udělám státnice a na stará kolena je ze mě bakalář, má to symbolicky k narozeninám a já jsem hrdá na to, že jsem to po tatínkově odchodu nevzdala, měl vždycky takovou radost, když jsem přišla, že mám hotovou zkoušku.

21.6. je promoce a můj diplom obsahuje pouze kombinaci čísel složených z 0124 a přítel mi na to říká: no a jakou má tvoje auto značku? Tak to už koukám, jak blázen...."no, 4xx 2001".

Aha, jo jasně, náhody fakt existují. ANI OMYLEM! Tohle nemůže být náhoda. Nikdy jsem se numerologii nevěnovala. Po odchodu maminky jsem navštívila několik čarodějnic, chtěla jsem vědět, že jsem udělala vše a hlavně, že je jí už dobře, ale čísla, ta mi nikdy blízká nebyla. Nemám ani svoje šťastné číslo, ale toto mi teda vrtá hlavou....

5.0
Publikováno , přečteno 836x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie