Zobrazit přihlášovací formulář

Koh Lanta – navždy v našich srdcích

Koh Lanta – navždy v našich srdcích
Koh Lanta je Láska. Ačkoliv to byla Láska na první pohled, trvala po celou dobu našeho pobytu a troufneme si říct, že tento ostrov už budeme navždy nosit v našich srdích. Koh Lanto, byla jsi naprosto skvělá!
 

Po týdnu stráveném na Phuketu se nám prst na mapě zastavil na ostrůvku s názvem Koh Lanta. Moc jsme nevěděli, co od něj můžeme očekávat, ale možná právě o to jsou zážitky odsud silnější a milejší.

Koh Lanta nám učarovala na první pohled a s každým dalším dnem tohle zamilování jenom sílilo.. Snad žádné jiné místo na světě neumí vykouzlit tak nádherné západy slunce.

Oblíbili jsme si tu pláž s tajemným názvem Secret Beach, kde jsme mimojiné tak trochu (ne)oslavili thajský státní svátek. A taky jsme si tu našli nový kámoše, podobně prdlou rodinku z Francie, se kterou jsme podnikli společný výlet na Koh Rok.

Zcela upřímně.. Z Koh Lanty jsme viděli jen její malou část.. Častokrát se nám totiž stalo, že jsme měli někam namířeno, ale cestou jsme se zakoukali, zakecali nebo zasekli šťouráním se v písku. Ale bylo nám prostě tak dobře, že jsme místo honby za všemi plážemi, parky a viewpointy prostě jen tak kecali, koukali a šťourali se v písku.

I proto zůstane Koh Lanta navždy v našich srdcích.

0.0
Publikováno , přečteno 573x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie