Zobrazit přihlášovací formulář

stavebnice Wedge-it a Recycle-me

stavebnice Wedge-it a Recycle-me

Stavebnice Wedge-it je zajímavá stavebnice, z mnoha způsoby ke skládání.

Vrstvící pyramida podporuje rozvoj zraku, soustředění, pozornosti, prostorové představivosti a konstrukční dovednosti, přesnost a trpělivost, jemnou motoriku i poznávání barev.

Pro děti menší věkové kategorie by se mohlo dát do návodu i více modelů a rozšířit to i o  podrobnější postupy. Děti starší věkové kategorie zkoušejí svoji osobní kreativitu a fantazii samy. 45

Za mě a za děti je to pěkná hračka, která by se mohla i doplnit dalšími dílky v různých barvách.Mohla by se doplnit třeba o hnědou, černou, nebo tyrkysovou.
Dalo by se postupně dokupovat a rozšiřovat a zvětšovat základní Vrstvící pyramidu.

 

Kreativní sada Re-cykle-me pro holky - PET láhev
 

Je vhodná pro děti od 4let. 

Naučí děti i rodiče snižovat množství odpadu, které každá domácnost produkuje.

Snadno a hravě dekorace do bytu nebo dětského pokojíčku. My jsme si s dcerkou zkusily vyrobit prasátko, ala pokladnička na penízky. Zip a uši jsme museli přilepit tavnou pistolí, jinak se nám to odlepovalo, a pro časté zapínání zipu i kancelářskou sešívačku.

Se sadou si vyrobíte růžové nebo fialové prasátko, spící kočičku, chobotnici nebo jedovatou muchomůrku.

K tvorbě je potřeba: 4x velká pet láhev (2L), 1x pet láhev (1,5L), malá pet láhev (0,5L)

Balení obsahuje: návod, pěnový materiál, nálepky, vodovky (růžové, fialové, bílé), růžová tempera, zip, nalepovací oči, ozdoby.

Hračka rozvíjí tvůrčí schopnosti dětí i dospělých.

Hračka splnuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 a bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české ligislativy . Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.
 

V nabídce mají několik různých sad, jako např.: Párty box piráti, Kuchynka, Džungle, Pizzerie, Krabička od vajíček, Karton od mléka pro kluky/pro holky.

 

 

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 575x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie