Zobrazit přihlášovací formulář

Zas ten podzim...

Zas ten podzim...

Včera jsem přes plot mluvila se sousedkou (při hrabání listí) a jen tak mezi řečí padlo něco jako..., že jde za chvilku ke kadeřnici..., že už toho má dost..., že s podzimem jí ty vlasy nejdou do červena a hněda... (jako to listí), (podzim)
ale že regulérně šediví... a že vypadá jak pruhovaný tričko - páč co nabarví tak do 5 dnů je z těch šedin smytý a ty odrosty a tak... a že jí slíbila (chodíme ke stejný) nějaký nový barvy... právě na tohle, že ten přechod nebude vidět a že to bude perfektní.

No tak jo... říkám
"hele vyfoť mi ten vzorník" - vím, že profesionální barvy se nijak nejmenujou a maj úplně blbý označení jen čísly typu 7,26 - 7,58, 9,00 a tak a moje mamka by už taky potřebovala nějakou luxusnější péči, protože je na tom stejně.

Dneska jí volám - jestli by pro mě neměla nějaký vejce (jo měla) a tak abych nevypadala jako čistě "zištenj" člověk, tak se ptám a co? jak to dopadlo? máš pro mě to foto?
"JJ mám, pošlu večer..."
Nechce se mi čekat a tak se ptám
"a značku bys nevěděla *-) ? Kouknu na to zatím na netu..."

"jo jasně, vím... počkej... jak ona to jenom pojmenovala? Jo už vím... když mi sundala ten ručník po 40 minutách z hlavy tak řekla...

...JEJDA...

PS: a já potřebuju poradit - máte některá zkušenost *-) ? nemůžu tu značku nikde najít 8o|

 

 

 

 

4.3
Publikováno , přečteno 1297x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie