Zobrazit přihlášovací formulář

Testování kreativní sady Shrinkies

Testování kreativní sady Shrinkies

Testovací sada k nám dorazila před víkendem, což bylo super. Protože to je přesně ten typ zábavy na sychravé a studené víkendové odpoledne. Sada je učena jak pro holky, tak pro kluky a díky ní si můžete vyrobit super přívěsky na krk nebo klíče.

Sada obsahuje pastelky, fóliové archy a další příslušenství (kroužky a šňůrky) na vytvoření přívěsků. Motiv je nejprve potřeba si vystřihnout, pak vybarvit podle svého vkusu a nálady a pak vložit na zapečení na 2 min do trouby.

Ještě horký výtvor z trouby vyndáte (k tomu raději své dítě nepouštějte), přidáte kroužek (pokud bude fungovat jako přívěsek na klíče) nebo šňůrku (pokud bude patřit na krk).

Všechny obrázky a motivy se nám až na jeden povedly. Obrázky jsou krásně barevné, folie se nijak nerozpíjí a po ztvrdnutí i krásně drží.

Velkým překvapení pro nás určitě bylo zmenšení z původní velikosti 10cm na 2cm :)

Pozor jen dejte při zapékání v troubě. Opravdu nastavte troubu na 160Co a nenechávejte déle. Folie se vám může nevzhledně zkroutit a po ztvrdnutí už nemáte šanci ji nikterak narovnat.

Naše pětiletá dcera tento druh hraček miluje, vymaluje si podle sebe a ještě jí zůstane krásný suvenýr. Díky kreativní sadě tak už máme vlastnoručně vyrobené dárky pro všechny babičky a tetičky.

V pátek nás navíc čeká dětská narozeninová oslava a hádejte, co asi pořídíme oslavenkyni jako dárek :)

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 389x

Kategorie