Zobrazit přihlášovací formulář

DETOXIKACE ORGANISMU

DETOXIKACE ORGANISMU
 
Chápu, je to dlouhé a proč to číst, že ano? Ale koho zajímá vlastní zdraví a zdraví své rodiny, tak věřím, že si to přečte až do konce. 😉🍀
Tělo má mnoho cest, jimiž odvádí toxiny ven z organismu. K těm hlavním “vypouzečům” patří i šest důležitých orgánů: játra, ledviny, plíce, lymfa, tlusté střevo a kůže. Podpořte jejich činnost a také vyplavování toxinů bude o to rychlejší!
Detoxikace, kterou mnoho lidí odsuzuje pro její “zbytečnost” (proč se mám detoxikovat, když to generace přede mnou také nedělaly a přežili?), je v podstatě naprosto přirozená. Organismus den co den, minutu po minutě pracuje na tom, aby sám z těla vypudil látky, které tam nemají co dělat (toxiny z životního prostředí, ze stravy, léků,…). Úkolem detoxikace není narušit tento přirozený chod organismu, ale podpořit jej. Ne zhubnout, ale uvolnit toxické zátěže.
1, JÁTRA: Jedná se o největší orgán v rámci detoxikace, čistí a filtrují krev.
2, PLÍCE: Symbolizují také rovnováhu mezi braním a dáváním a schopnost žít naplno. I proto jsou tak důležitá dechová cvičení, která nás naučí “plnému dechu“, tzn. zapojení břicha, plic i klíčních kostí.
3, LEDVINY: Játra krev pročistí a další “filtraci” pak provádějí ledviny, které pročistí odpad, rozpustný ve vodě.
4, LYMFY: Lymfa je veledůležitý orgán, který odstraňuje z oběhu infekce, bakterie i další patogeny. K tomu, aby pracovala, bezpodmínečně potřebuje pohyb.
5, STŘEVA: střeva jsou kapitolou sama pro sebe. Pokud není v pořádku střevní mikroflóra, nemohou se správně vstřebávat vitaminy a minerály, nedobře se tráví, naopak dochází k velké propustnosti patogenů ze střev dál do organismu. Střevní mikroflóru podpoří kvalitní probiotika.
  • Tlusté střevo symbolizuje životní schopnost zbavit se všeho nepotřebného (tedy i minulosti).
  • Ve stěnách tenkého a tlustého střeva se nachází více než 75 % našeho imunitního systému.
  • Ulpívá na nich ale také hlen z nevhodné a špatně natrávené potravy – toho je dobré se průběžně zbavovat. K tomu nám pomohou nejen probiotika, ale také jíl, vláknina rozpustná i nerozpustná a speciální očista střev.
6, POKOŽKA : Kůže organismus nejen chrání, ale významnou měrou přispívá také k detoxikaci. Potem z těla odchází nezanedbatelné množství toxinů. Ty může ale naopak také ve velkém absorbovat (například z oblečení, nevhodné kosmetiky, vody,…).
Nejkvalitnější detox organismu s Mezinárodními Certifikáty kvality, bez rizika s možností konzultací primáře nebo lékaře je u LR...
5.0
Publikováno , přečteno 435x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie