Zobrazit přihlášovací formulář

Zkušenosti výrobky LR

Zkušenosti  výrobky LR

Dobrý den všem

ráda by sem věděla, zda a jaké máte zkušenosti s výrobky LR?
Dělám LR asi jen rok a půl a moc jsem se mu nevěnovala, spíše jsem si kupovala jen výroby pro sebe a pár známým. Jsem s nimi nadmíru spokojena a i když spoustu lidi tvrdí, že jsou drahé nebo dokonce předražené, tak si myslím, že s pohledu LR partnera a s pohledu Marketingovému plánu a především vysoké kvalitě výrobků musí oponovat, protože i pro lidi, kteří nakupují jen pro sebe a svou rodinu, tak jsou okamžité slevy při nákupu 35 % plus další slevy 3 - 21% na účet.
Pro ty , kdo dává přednost prvotřídní kvalitě před kvantitě méně kvalitních výrobků, kde vlastně se pak cenově zdá být levnější, ale v závěru když si to člověk přepočítá se mi také nezdá, že by ceny byly přemrštěné, navíc když firma nabízí hned při nákupu takovou slevu na zboží ihned při registraci.
Výrobky navíc z mé zkušenosti pomohly dost mým zákazníkům, například na cukrovku, lupénku, ekzémy a podobně. Možná je to tím, že se svým zákazníkům plně věnuji jak před doporučením konkrétních výrobků, tak po předání výrobků se snažím sledovat, radit a pomáhat po celou dobu jak podpůrné léčby tak prevence zdraví. To che ale i skutečný zájem si nechat poradit a pomoci a dát na rady moje i našich odborných lékařů. Bez vzájemné spolupráce a dodržování postupu bohužel se může stát, že výrobky nezabírají jak mají a pak též někdy čelím nadávkám, že sem doporučila špatné výrobky, které nezabírají a navíc tak předražené.
Ráda by jsem věděla jak jste na tom Vy?

0.0
Publikováno , přečteno 2569x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Ganik11 23. 3. 2023, 21:59
Firmu LR znám od samého zacatku v Česku v do 3 kdy ještě měly pouze derorativni kosmetiku ,a firma fungovala jinak .Ted je vše 1000%lepsi hlavně produkty které mám vyzkoušené a hlavně drahé nejsou když pomáhají .Mám v rodině spoustu zkušeností a v okolí lidí kteří používají a pomáhají jediná firma která má konzultaci lékaře po telefonu a výrobky hodně vysoké kvality
Martyon 31. 7. 2022, 14:15
Hezký den, Lr produkty moc dobře znám. Jsou skvělé a doporučuji je vyzkoušet ! Kdysi jsem je také vyzkoušela a nabízela. Jen kvůli vyšším cenám jsem uspěch neměla, odpadaval také přímý prodej a někteří mě už do bytu nepustili nebo prostě měli svojí oblíbenou značku....Také jsem je nabízela později, kdy už byly na trhu i jiné potravinové doplńky. Nedám dopustit na jejich kvalitu a složení.Je fakt, že každému může pomoct něco jiného. Např. manžel má prokázané vředy, ale po vypití 2 ks aloe vera mu lépe nebylo. Myslím, že by musel aloe pít delší dobu. Já nedám dopustit na SOS spray , dětskou a kosmetiku a parfémy.
Ganik11 23. 3. 2023, 21:49
@ Teď už to budu guje jinak žádný přímo prodej vše super

Kategorie