Zobrazit přihlášovací formulář

Testování výrobků Albi - Roztančené fixy a chytré vějíře

Testování výrobků Albi - Roztančené fixy a chytré vějíře

Produkty Kvído už nějaké máme, např. hru Povídačky, knihy Cestovatelský deník a pexeso. Všechny knihy i hry se nám hodně líbili kvalitním a nápaditým zpracování, děti upoutají krásné ilustrace, čtivé texty. Pokud bych měla napsat nějaký nápad na vylepšení, tak snad jen u knihy Roztančené fixy nám trošičku „vadila“ kroužková vazba, když syn psal na levé straně, že to trochu překáží v posunu ruky. Možná by se to vyřešilo, pokud by byly úkoly „na ležato“. Jinak je kroužková vazba super a určitě bych ji neměnila. Jak již jsem napsala, obal hry děti zaujme na první pohled. Stránky www.kvido.cz jsou taky pěkně udělané, oceňuji přehlednost a po rozkliknutí náhled - ukázky produktů.

Měli jsme možnost s prvňáčkem otestovat knihu „Roztančené fixy“.  Kniha nás zaujala již na první pohled zpracováním, ilustracemi, kvalitním provedením stránek, oceňuji fixy s mazátky, které jsou v knize zasunuty do poutek, takže jsou vždy po ruce. Je to vhodná hračka do auta, do vlaku, do čekárny. Jednotlivé úkoly syn plnil s nadšením a ještě s větším nadšením si to sám mazal. Já ocenila to, že si hravým způsobem procvičuje téměř stejné grafomotor. cvičení, které mají na začátku školního roku v první třídě. Knihu ocení i menší děti a jejich rodiče.

 

Dále jsme k otestování dostali chytrý vějíř. Opět skvělá hračka, kterou lze rychle sbalit s sebou na cestování, do vlaku, do čekárny apod. Skvělé zpracování, jednotlivými listy se dobře otáčí, kartičky mají krásnou ilustraci, různorodé úkoly. Skvělá věc, kdy si děti hrají a přitom se učí. Procházeli jsme úkoly společně a pak už si syn v tom i se zaujetím listoval sám. Nejvíce se mi líbilo, že je úkol na jedné stránce a hned na následující stránce řešení úkolu, nemusíme řešení hledat, přetáčet ale pohodlně se kouknout na druhou stránku.

 

0.0
Publikováno , přečteno 495x

Kategorie