Zobrazit přihlášovací formulář

Páteční návštěva mega pavouka

Páteční návštěva mega pavouka

Byl pátek a já se těšila na večer,až děti usnou a já se konečně natáhnu u televize. S přítelem jsme si naplánovali,že si přiťuknem na moje kulatiny,které jsem měla začátkem října. Připravuji vhodný film a koukání může začít.

Najednou řev,který musel být slyšet,až ven..já, místo abych utekla,zabodla jsme hlavu do polštáře,peřinu hodila přes sebe,aby ta příšera na mě neskočila.Jak jsem zařvala,musel se leknout i ten pavouk,protože se ani nepohnul a čekal,co bude....Přítel se vyděsil,proč tak ječím...a já se zmohla  jen -  pavouk...... u televize...dej ho pryč..... hlas,jako by mě někdo škrtil..

Slyším : "Ty vole,to je macek!". A plácl ho ani nevím čím... 

Já se klepala ještě celý večer,ale věřte,tlustý pavouk a rozměru tak 5cm,tlustý nohy... vyděsilo by to  každého.

Na neděli jsem si naplánovala luxování celého bytu,všech koutů a skulinek.

Co mě čekalo  ráno po probuzení na parapetu na WC? Snad jeho mladší menší brácha... tak ho přítel spláchl.. :-) 

Sám se divil,kde se tady tak tlustý pavouci vzali.

2.7
Publikováno , přečteno 1995x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Aja10 30. 10. 2015, 20:10
Hm, normální pokoutník, pavouky nesnáším, ale co bydlíme na baráku, tak jsem si zvykla, prostě tu jsou. Ovšem zabíjím, nedokážu ho vzít a vyhodit ven, fakt ne. A nejhorší je, že v létě mi lezou skoro do postele 8o|
everysmile 29. 10. 2015, 11:33
Já mám teda taky arachnofobii,ale zabíjet pavouka jenom kvůli tomu,že se mi nelíbí?Já jemu třeba taky ne. ,-)Takže zaječím a partner vetřelce odloví a transportuje ven.V bytě máme sítě v oknech - vřele doporučuji- takže nemají šanci,ale dovolená na chalupě je pro mě noční můra.
1371963 27. 10. 2015, 20:35
Já v takových případech ječím netvóóór....a manžel už taky ví. Jednou mě takhle večer přepadl takovej vele netvor na WC,vlezl si tam klidně škvírou pode dveřmi.Ječet jsem nemohla,bylo pozdě,děcka nahoře spaly,asi bych je vyděsila.Vyskočila jsem na mísu a horlivě přemýšlela,co tam tak asi budu dělat a jestli tam nebudu stát do rána. Nakonec mě napadla jediná věc....štětka na WC. Mrchu jsem po dlouhém přemýšlení umlátila.Byl to můj největší hrdinskej čin,jakej jsem kdy udělala... :-)
Juranka 22. 10. 2015, 19:44
8-| já když takhle začnu ječet, můj chlap automaticky přiběhne s lopatkou a smetáčkem a s otázkou "kde ho máš?" ,-)
Zrušený účet 22. 10. 2015, 19:21
8-| 8-| tak to by bylo po mě ,-) ,-) ,-)

Kategorie